Brad Pitt viđen s 29 godina mlađom njemačkom manekenkom

Radiosarajevo.ba
Brad Pitt viđen s 29 godina mlađom njemačkom manekenkom
Foto: EPA-EFE / Brad Pitt

Brad Pitt u vezi je s njemačkom manekenkom Nicole Poturalski, tvrdi Page Six.

Ovih dana brojni mediji su se raspisali kako holivudski zavodnik ponovno ljubi dok još uvijek traje njegov razvod od glumice Angeline Jolie.

Par je primijećen u francuskoj zračnoj luci Le Bourget izvan Pariza.

"Viđaju se, uživaju u zajedničkom odmoru", kazao je izvor za Page Six.

Pitt je po dolasku držao pognutu glavu i nosio je šešir te tamne naočale. Par se kasnije uputio u glumčev dvorac na jugu Francuske. Brad je to imanje kupio zajedno s Angelinom 2011. godine i platio ga 67 miliona dolara.

"Viđeni su kako se voze zajedno do zračne luke na sljedeći let kojim su se prebacili na jug Francuske", rekao je očevidac za Entertainment Tonight.

Pitt ima šestero djece s bivšom suprugom Angelinom Jolie, a Poturalski ima sina Emila.

Poturalski je na svom Instagramu tokom posljednjih nekoliko mjeseci postavila nekoliko objava u kojima spominje svoju ljubav i bolju polovicu.

Mediji pišu kako ljepotica tamne kose i svijetlih očiju, koja se pojavila i na naslovnici magazina Elle, Cosmopolitan i Marie Claire, nevjerovatno liči na Angelinu Jolie, a mnoge je podsjetila i na Ruskinju Irinu Shayk.

Pitt trenutno vodi pravnu borbu s Angelinom Jolie oko skrbništva nad djecom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije