Brad Pitt se našalio na račun princa Harryja, zanimljiva reakcija Williama i Kate

Radiosarajevo.ba
Brad Pitt se našalio na račun princa Harryja, zanimljiva reakcija Williama i Kate
Foto: Screenshot / Princ William i Kate Middleton

Na dodjeli nagrada Britanske akademije za filmsku i televizijsku umjetnost (BAFTA) Brad Pitt je osvojio nagradu za najboljeg sporednog glumca za ulogu u filmu "Bilo jednom u Hollywoodu".

Popularni glumac nije mogao prisustvovati dodjeli nagrada, ali je napisao govor i zamolio Margot Robbie da ga pročita u njegovo ime. Njegov govor je uključivao šalu na račun princa Harryja i Meghan Markle i njihovog odricanja od kraljevskih dužnosti i odluke da žive na realciji Kanada - Velika Britanija, piše Cosmopolitan.

No, da stvar bude „smješnija“, u publici su bili princ William i Kate Middleton.

„Brad zbog porodičnih obaveza nije mogao biti ovdje večeras, pa me je zamolio da u njegovo ime pročitam govor“, rekla je Margot.

„Počinje riječima: 'Hej Britanijo. Čuo sam da si postala samac. Dobrodošla u klub! Želim vam sve najbolje u brakorazvodnom dogovoru, bla, bla, bla'. Onda je Brad rekao 'Hvala Akademiji na ovoj izuzetnoj časti'.

Kaže da je oduvijek bio pomalo zastrašen s obzirom na Kraljevsku akademiju dramske umjetnosti i titane koji su je dobijali, pa mu je ovo posebno značajno“, pročitala je Margot.

Zatim je pročitala kraj govora, koji je bio i najzanimljiviji.

Nagradu će nazvati Harry, jer je zaista uzbuđen što će je vratiti u SAD“, prepričala je Margot.

I naravno, kamere su odmah zumirale Kate i Williama kako bi se vidjela njihova reakcija. Oni su izgledali istovremeno i zbunjeni i zabavljeni.

A evo tog momenta:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije