Baldwin kao Trump pije izbjeljivač: Pustit ćemo da ovaj virus divlja

Radiosarajevo.ba
Baldwin kao Trump pije izbjeljivač: Pustit ćemo da ovaj virus divlja
Print Screen / Alec Baldwin

Flumac Alec Baldwin fantastično je "skinuo" predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trumpa u showu Saturday Night Live.

Baldwin je glumio Trumpa koji se obraća naciji putem Zooma, dok pije izbjeljivač kako bi se odbranio od koronavirusa.

"Čestitam generaciji COVID-19", govori Baldwin izmišljenim maturantima škole Svete Marije Magdalene na autocesti.

Jedini razlog zbog kojeg Trump drži govor je to što prvi izbor škole, Barack i Michelle Obama, nisu mogli.

Skeč počinje s direktoricom, koju glumi Kate McKinnon, a koja se našalila da je Trump bio osmi izbor učenika. Potom se u kadru pojavljuje Baldwin s kapom "Make America Great Again".

Zahvaljuje se svima koji aplaudiraju, a potom se vidi da samo jedan student to radi.

"Kakvu nevjerovatnu energiju i uzbuđenje osjećam. Moj pomoćnik se zarazio pa sam se sam morao našminkati. Poslužio sam se TikTok editorijalom Lize Minelli", započeo je.

Požalio se da se prema njemu odnose prilično loše, gore nego prema Abrahamu Lincolnu, a nakon komentara maturanata tražio je da ih se utiša.

U jednom trenu nagnuo je i bocu izbjeljivača, a potom poručio da je on primjer da se sve može postići, pa i postati vodeći stručnjak za zarazne bolesti.

"Okružite se najgorim mogućim ljudima, tako ćete svaki put zasjati. Ako nešto ne razumijete, recite da je glupo. Nikad nemojte nositi kremu za sunčanje. Živite svaki dan kao da vam je zadnji jer ćemo pustiti ovaj virus da divlja, ovaj virus koji je nastao u laboratoriju u Obami. Ostavljam vas sa svojim omiljenim motivacijskim citatom - posegnite za zvijezdama, jer ako ste zvijezda, pustit će vas da to radite", rekao je.

Kad je shvatio da su se maturanti isključili, komentirao je: "Ova ekipa smanjila se brže od Adele."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije