Tajči nakon 30 godina otkrila kako je trebala ići pjesma "Hajde da ludujemo"

Radiosarajevo.ba
Tajči nakon 30 godina otkrila kako je trebala ići pjesma "Hajde da ludujemo"
Foto: Instagram / Tajči

Tatjana Cameron, poznatija kao Tajči, obilježila je 30 godina otkako je na Eurosongu u Zagrebu otpjevala svoj veliki hit Hajde da ludujemo. Objavila je remake pjesme u suradnji s brojnim pjevačicama iz regije, ali i otkrila da je tekst ove pjesme trebao biti puno drugačiji.

Tatjana Matejaš Tajči  - undefinedFoto: Instagram: Tatjana Matejaš Tajči danas

"Da, u početku je stvarno bila 'berači, hajde da beremo jagode, hajde zaljubi se u mene', dalje se ne sjećam, pitajte Alku", rekla je Tajči za In Magazin.

Alka Vujica je otkrila i ostatak stihova.

"Hajde da beremo jagode, hajde zaljubi se u mene i neka prolaze godine, ostani zauvijek tu tako nekako. Ja sam zapravo promijenila i melodiju i napravila hajde da ludujemo ove noći, a ostalo je ušlo u legendu", ispričala je Alka.

Tajči je povodom te godišnjice održala i kućni koncert, a otkrila je i da je sačuvala haljinu s tog nastupa.

"Ne stanem više u nju, mogu je navući, mogu se zezati malo, ali ja poštujem svoje tijelo takvo kakvo je. Sada ipak sam rodila troje djece i zahvalna sam tom tijelu. Ne smijemo se opterećivati stanemo li u traperice ili haljinu jer dobro je da smo tu gdje jesmo, dobro je da volimo i poštujemo sebe baš takve kakvi smo sada", rekla je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije