Baby Lasagna 'izgubio' poziciju favorita na Eurosongu: Evo šta je rekao o novom 'lideru'

0
Radiosarajevo.ba
Baby Lasagna 'izgubio' poziciju favorita na Eurosongu: Evo šta je rekao o novom 'lideru'
Foto: Screenshot/Instagram / Baby Lasagna

Baby Lasagna za favorita na kladionicama glasio je od 29. februara, a u ponedjeljak, 4. marta ujutro još se nalazio na prvom mjestu sa 16 posto šanse za pobjedu.

No, samo nekoliko sati kasnije, Baby Lasagna pao je na drugo mjesto i tamo se trenutno nalazi sa 16 posto šanse za pobjedu.
 
Hrvatski predstavnik na Euroviziji Baby Lasagna i njegova pjesma Rim Tim Tagi Dim, nakon više od mjesec dana, više nisu na prvom mjestu eurovizijskih kladionica u koje su uperene brojne oči. Samo nekoliko sati kasnije, Baby Lasagna pao je na drugo mjesto i tamo se trenutno nalazi sa 16 posto šanse za pobjedu. Na prvom mjestu sada se nalazi predstavnik Švicarske Nemo s pjesmom The Code. Švicarcu se previđa 20 posto šanse za pobjedu, a Marko Purišić se sada oglasio o padu na kladiocima koji su prenijeli svi mediji. Marko je kazao da mu se švicarska pjesma baš sviđa.

"Iskreno, mislim da je pjesma apsolutno fantastična, to govorim stvarno iskreno  to je nešto što bi ja volio raditi nekad u budućnosti, taj neki stil. Što se tiče song writinga, što se tiče riječi  kapa dole!" Prokomentarisao je Baby Lasagna.

Manijaci najavili utakmicu protiv Tuzla City i poručili da nema opuštanja

Manijaci najavili utakmicu protiv Tuzla City i poručili da nema opuštanja

Podsjetimo, hrvatski predstavnik održao je nedavno nastup u sklopu Eurovision PrePartya u Madridu i od samog trenutka kada se pojavio na pozornici zavladalo je totalno ludilo. Na snimkama koje su podijeljene na društvenim mrežama Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić, na pozornicu je došao u istoj odjevnoj kombinaciji u kojoj se pojavljuje u spotu za pjesmu Rim Tim Tagi Dim, a već na prve taktove ove pjesme u dvorani je zavladala euforija. Svi su pjevali s Baby Lasagnom stihove pjesme te su zajedno s našim predstavnikom plesali popularni ples koji je postao i TikTok izazov

Eurovizijska kladionica: Pogledajte ko su favoriti za pobjedu

Eurovizijska kladionica: Pogledajte ko su favoriti za pobjedu

"Hvala puno! Možemo li još jednom?" rekao je Baby Lasagna publici koja je jedva dočekala ovo pitanje i čim je Marko opet zapjevao refren počeli su pjevati s njim. Nakon ovoga u komentarima na društvenim mrežama korisnici su komentirali kako im je nakon ovog nastupa sasvim jasno zašto hrvatski predstavnik jest jedan od favorita ovogodišnje Eurovizije i mnogi ga vide kao pobjednika. 


"Hvala Wiwiblogsu što je ubacio kadar s kompletnom publikom. Pratila sam prijenos u živo, publika je počela luditi već na samo iznošenje bubnjeva na pozornicu, pa sve do samog kraja su pjevali i plesali s Markom i po završetku matrice što bi rekli na suho još jednom za kraj. Značiiii woooooo. Očekivala sam podršku publike, ali ovakvu, naježila sam se. Hvala Madrid, hvala fanovi, love you. Ovo je bio najbolji trenutak večeri. Publika je jasno dala do znanja koga vide kao pobjednika. Poslušajte publiku, ovo je pobjednik. Ovo djeluje kao da je njegov solo koncert. Bravo. Upravo sam se vratio s ovog partyja u Madridu i mogu vam reći: ubio je! Njegova energija je bila tako zarazna i svi smo poludjeli pjevajući zajedno. Imam osjećaj da to nije samo španska javnost, ovo će se dogoditi na svakom prepartyju. Vokal odličan, prekrasni kostimi....kakva predstava!" bili su neki od komentara publike nakon nastupa Baby Lasagne u Madridu, piše Večernji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije