Eurovizijska kladionica: Pogledajte ko su favoriti za pobjedu

0
Radioasarajevo.ba
Eurovizijska kladionica: Pogledajte ko su favoriti za pobjedu
Foto: HRT / Baby Lasagna

Eurovizijske kladionice sada pokazuju da Marko ima 20 posto šanse za pobjedu i Euroviziju u Zagrebu 2025. godine. Hrvatska se nalazi na prvoj poziciji na kladionicama, a šanse za pobjedu Baby Lasagne samo rastu.
 
Umaški glazbenik Marko Purišić (28) Hrvatsku je osvojio svojim nastupom na Dori kao Baby Lasagna i pjesmom Rim Tim Tagi Dim. No, Marko nije osvojio samo Hrvatsku, već i cijelu Europu, a od njegove pobjede na Dori Hrvatska slovi kao jedan od favorita za pobjedu na Euroviziji. Eurovizijske kladionice sada pokazuju da Marko ima 20 posto šanse za pobjedu i Euroviziju u Zagrebu 2025. godine.

Hrvatska se nalazi na prvoj poziciji na kladionicama, a šanse za pobjedu Baby Lasagne samo rastu. Rim Tim Tagi Dim na prvom je mjestu kladionica od 29. februara, a šanse za pobjedu porasle su skoro dvostruko. Prije nego što smo saznali ko će  predstavljati Hrvatsku, Hrvatska je imala 11 posto šanse za pobjedu.

Na drugom mjestu eurovizijskih kladionica je Ukrajina s 12 posto šanse za pobjedu, a na trećem mjestu je Italija kojoj daju 10 posto šanse za pobjedu. Slovenska predstavnica Raiven trenutačno je na 25. mjestu s 1 posto šanse za pobjedu, a srpska predstavnica Teya Dora nalazi se na 20. mjestu.

Još jedna divna vijest za Sarajevo: Baščaršija proglašena Blagom evropske filmske kulture

Još jedna divna vijest za Sarajevo: Baščaršija proglašena Blagom evropske filmske kulture

Nastup Baby Lasagne s Dore na službenom YouTube kanalu Eurosonga pregledan je tri milijuna puta. Dodajmo i da su nedavno izabrane sve pjesme za Eurosong 2024. koji će se održati u Švedskoj. 

Podsjetimo da Baby Lasagna veliku podršku ima i od eurovizijskih fanova na društvenim mrežama. Facebook grupa Eurovision Fans objavila je da je upravo Baby Lasagna prema njihovu mišljenju pobjednica ovog natjecanja 2024. godine. U komentarima se vidi da se brojni ljudi slažu s njima, pa pjesmu hvale korisnici Facebooka s Islanda, iz Njemačke, Finske...

Valja naglasiti i da će Marko svoj prvi nastup nakon Dore imati upravo danas, petak 22. marta u zagrebačkom HNK na svečanoj dodjeli najprestižnije i najstarije medijske nagrade Večernjakove ruže, prenosi Večernji List.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije