Amra Džeko objavom rasplamsala maštu navijača Hajduka: Ima li vatre?

0
Radiosarajevo.ba
Amra Džeko objavom rasplamsala maštu navijača Hajduka: Ima li vatre?
Foto: Printscreen / Amra Džeko

Stiže li Edin Džeko u Hajduk? Pa kad je već u Dubrovnku, nije mu daleko. Ako ništa, s Hajdukom će provesti barem jedan dan na pripremama, jer "bijeli" su dogovorili utakmicu s Fenerbahčeom, njegovim sadašnjim klubom.

Navijači Hajduka maštaju, što Džeko ne bi tu utakmicu igrao protiv turskog giganta? 

Maštu je sada rasplamsala i Edinova supruga Amra koja je na instagramu podijelila objavu iz Dubrovnika, s večere s prijateljima, na kojoj su i dva srca, crveno i plavo.

Ovako je izgledala jahta u vlasništvu tajkuna iz Bosne i Hercegovine koja je izgorjela u Makarskoj

Ovako je izgledala jahta u vlasništvu tajkuna iz Bosne i Hercegovine koja je izgorjela u Makarskoj

Dva hajdučka srca. Ajde, ne treba se kačit baš na svaki mig, ali zanimljivo je.

Jedan od najuspješnijih bosanskohercegovačkih nogometaša, Edin Džeko, i njegova supruga Amra dobili su četvrto dijete prije godinu dana. Na svijet je stigla mala Hana.

Inače, zajedno su već dobili troje djece, 2016. godine rodila se kćerkica Una, godinu kasnije sin Dani, a u septembru 2021. godine kćer Dalia. Amra ima i već punoljetnu kćer Sofiju koju je dobila u braku s poduzetnikom Vladimirom Vićentijevićem.

Amra, pak, svakodnevno razbija sve moguće predrasude i svakodnevnim vježbanjem pokazuje da nema izgovora. Na savršenoj liniji joj mnogi zavide, a pokazuje da i majka petero djece mora misliti na sebe. Naglasila je to i jednom objavom na Instagramu:

"Nije sebično misliti na sebe i svoju sreću, to je prioritet" kazala je Amra koju na Instagramu prate i Iris Livaja, Ivan i Josipa Perišić, piše Slobodna Dalmacija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije