Američki reper šokirao: Kćerku svake godine vodim ginekologu da vidim je li djevica

Radiosarajevo.ba
Američki reper šokirao: Kćerku svake godine vodim ginekologu da vidim je li djevica
Foto: Instagram / Deyjah Harris

Američki reper T. I. mnoge je šokirao izjavom kako svake godine prati 18-godišnju kćerku ginekologu kako bi se uvjerio da je još uvijek djevica.

Reper je gostovao u podcastu "Ladies Like Us" gdje je naglasio koliko mu je bitno da njegova kćerka tinejdžerka Deyjah Harris još uvijek nije imala odnose, pri čemu je priznao da je prati i na njenom godišnjem ginekološkom pregledu kako bi potvrdio da joj himen nije probijen.

"Reći ću da je s 18 godina njezin himen još netaknut", rekao je. Dodao je kako Deyjah ima 18 godina, završila je srednju školu i upisala prvu godinu fakulteta. "I da, ne samo da razgovaramo o seksu, imamo godišnje posjete ginekologu radi provjere njezinog himena", kaže zvijezda koja ima i trogodišnju kćerku Heiress te 15-godišnjeg sina Kinga.

Voditeljice podcasta Nazanin Mandi i Nadia Moham mislile su da se šali ili da pretjeruje. No T. I. tad je opisao detalje jedne posjete ginekologu. "Jednom, mislim da je bilo oko njezinog 16. rođendana. To radimo. Odmah nakon rođendana slavimo", rekao je. "Obično dan nakon tuluma ona uživa u poklonima, a ja joj stavim naljepnicu na vrata: 'Ginekolog. Sutra. 9:30'", kaže, prenosi Index.

Naravno, ljekari nisu dužni dijeliti informacije pacijenta bez pristanka, tako da T. I. kćerku "natjera" na to. "Deyjah, žele da potpišeš ovo... da možemo dijeliti informacije. Ima li nešto što želiš da ne znamo? Vidite, doktore, nema problema", opisao je.

Doktori su mu objasnili kako postoji i drugi načini pucanja himena osim seksa i zapravo, mnoge djevice nemaju netaknut himen - no T.I. ne mari za to. 

"Gledajte, doktore, ona ne jaše konje, ne vozi bicikl, ne bavi se sporzom. Samo joj provjerite himen i molim vas vratite mi rezultate", rekao je reper doktoru prema vlastitom priznanju

Voditeljice podcasta smijale su se njegovoj priči, ali su Deyjah također nazvale zatvorenicom i kritizirale repera.

T.I. nije ni približno zabrinut za seksualnu aktivnost svog 15-godišnjeg sina Kinga - koji je već seksualno aktivan. Tinejdžer je prije nekoliko mjeseci priznao da se seksao, a reper, iako nije bio oduševljen, samo se nasmijao tome.

"Ne želim da se moja djeca seksaju prije nego im je vrijeme za to, no ko će reći kad je to vrijeme?" rekao je te ipak priznao da se vodi dvostrukim standardima.

Njegova posesivnost nad seksualnim aktivnostima žena u njegovom životu, međutim, proteže se i na njegovu suprugu Tiny, 44. U nedavnoj epizodi podcasta ExpediTlously rekao je kako mu Tiny duguje seks prema bračnom ugovoru.

U međuvremenu Deyjah, koja ima 1,4 miliona pratilaca na Instagramu i pojavljuje se u porodičnom reality showu "T.I. & Tiny: Friends & Family Hustle", pažnja muškaraca nije nimalo strana, iako je njezin otac potvrdio da sama limitira svoju interakciju sa suprotnim spolom. 

Prije nego je napunila 18. rođendan u junu, upozorila je starije muškarce da je prestanu opsjedati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije