Američki glumac u svojim memoarima otkrio da je bio seksualno zlostavljan kao dijete

0
Radiosarajevo.ba
Američki glumac u svojim memoarima otkrio da je bio seksualno zlostavljan kao dijete
Foto: Instagram/Screenshot / Mladi John Stamos

Američki glumac John Stamos doživljavao je svoju bivšu suprugu Rebeccu Romijn kao "vraga" tokom njihova razvoda.

"Jednostavno sam je mrzio. Nevjerovatno je koliko sam je mrzio i to mi je uništilo život", priznao je glumac, zvijezda serije Puna kuća, za strane medije.

Par se razišao 2004. nakon pet godina braka, a razvod su finalizirali 2005. Raspad tog odnosa, kako je sam priznao, dugo je uništavao Stamosa. Trajalo je to godinama, a onda je konačno prepoznao i svoju ulogu koju je odigrao u njihovom razlazu.

Važno upozorenje: Ulazimo u dugotrajan period nestabilnog vremena

Važno upozorenje: Ulazimo u dugotrajan period nestabilnog vremena

"Počnete razmišljati u stilu: pa ona nije bila vrag, možda sam ja bio kriv koliko i ona", kazao je 60-godišnji glumac uprkos tome koliko je njihov razvod bio ponižavajući, piše Jutarnji.

Rebecca Romijn i John Stamos
Foto: Instagram/Screenshot: Rebecca Romijn i John Stamos

"Uveliko je vladalo mišljenje da me ostavila jer je njena karijera išla sjajno, a moja nije. Ne krivim je za to. To je bila samo percepcija koju su ljudi imali. Možda nisu pogriješili. Ona je u to vrijeme bila sjajna, a ja nisam", priznao je Stamos.

Nakon što su se razišli, glumac je počeo dosta piti.

Srećom, danas je trijezan i nastavio je svoj život s Caitlin McHugh. Stamos i 37-godišnjakinja vjenčali su se u februaru 2018., a par je dva mjeseca kasnije dobio sina Billyja.

John Stamos s porodicom
Foto: Instagram/Screenshot: John Stamos s porodicom

Romijn je u braku s Jerryjem O‘Connellom od 2007, a 50-godišnjakinja je majka kćeri blizanki Dolly i Charlie.

Iako Stamos nije mnogo pisao o Romijn u svojim memoarima If You Would Have Told Me (prev. s engl. Da ste mi rekli) koji će izaći 24. oktobra, bivša manekenka već se javno izjasnila o njihovom gorkom razvodu. U maju 2022. Romijn je u emisiji The Talk rekla kako njihov "užasan" i "jako tužan" prekid osjeća kao "neuspjeh".

"Jako je teško donijeti odluku o razvodu braka. Bilo je srceparajuće. Imam puno lijepih uspomena na njega i nedostaju mi mnoge stvari vezane uz njega", objasnila je zvijezda X-Mena.

Inače, Stamos je u svojim memoarima progovorio, kako je to potvrdio i stranim medijima, i o daleko mračnijim trenucima u svom životu. Kao dječaka u dobi od 10, 11 godina seksualno ga je zlostavljala njegova dadilja, a taj događaj je potisnuo i tek kada je počeo pisati knjigu do kraja je osvijestio taj užas.

Mladi John Stamos
Foto: Instagram/Screenshot: Mladi John Stamos

"Nisam tada to nikome rekao. Bilo je kao, ako se pravim da se nije desilo, prestat će. Ali nije bilo tako. Ne znam, nije bilo dobro i nisam se mogao nositi s tim osjećajima", kazao je. Glumac je u svojim memoarima progovorio i o svojoj borbi s alkoholizmom, hapšenjem kada je bio drogiran, kao i o smrti svog prijatelja i kolege Boba Sageta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije