Poznata engleska pjevačica ispovjedila se publici o svojoj ovisnosti: 'Toliko mi nedostaje'

0
Radiosarajevo.ba
Poznata engleska pjevačica ispovjedila se publici o svojoj ovisnosti: 'Toliko mi nedostaje'
Foto: Instagram / Adele

Adele je otkrila da je prestala piti prije tri i po mjeseca dok se obraćala gostima na svom koncert u Las Vegasu proteklog vikenda.

Izjavila je da je bila "skoro pa alkoholičarka" tokom svojih dvadesetih i da joj je trenutno apstiniranje od alkohola dosadno i da joj fali da "popije koju".

"Toliko mi nedostaje. Izbacila sam i kofein", rekla je 35-godišnja pjevačica i poručila jednom od gostiju u publici, "Samo vi uživajte sa sobom i svojom viski-kolom, a ja ću biti ljubomorna."

Potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba: I Hrvatska je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba: I Hrvatska je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Pjevačica je u martu ove godine otkrila da je za vrijeme lockdowna tokom pandemije jednom popila četiri boce vina prije ručka: "Rekla sam da želim izdati album u 2020., a svi smo se tada zapravo samo opijali."

Adele se srušila na koncertu, pronašli je nepomičnu u bolovima: "Podigli su me s poda"

Adele se srušila na koncertu, pronašli je nepomičnu u bolovima: "Podigli su me s poda"

Iako je 2021. rekla da više ne pije, u februaru 2022., Adele je sa velikom grupom prijatelja posjetila gej klub u Londonu gdje su uživali zabavljajući se za posebnim stolom za vip goste.

Noć je završila tako da je Adele završila na podu uplakala nakon što je pretjerala s pićem.

Na istovremeni šok i oduševljenje svih prisutnih, Adele se skinula u grudnjak, zaplesala na pozornici uz šipku ispred golišavih plesača, pala i na skandiranje obožavatelja koji su je pozorno gledali samo reagirala sa pitanjem: "Kako svi znaju ko sam ja?"

Uprkos tome što ne pije već neko vrijeme, Adele planira ovu sedmicu između svojih nastupa u Vegasu partijati, zbog rođendana svog sina Angela koji u četvrtak puni 11 godina.

To je nagla promjena u životu pjevačice koja svoju svakodnevnicu između nastupa smatra poprilično "dosadnom", jer se u tim periodima često povlači u svoju kuću u Los Angelesu.

Ali pjevačica je otkrila da njen sin, kojeg ne pokazuje u medijima, ima isplaniran niz događaja.

Adele je ovog vikenda na svom nastupu otkrila: "Ove sedmice moj sin slavi 11. rođendan. Možete li vjerovati? Bit ćemo zauzeti cijelu sedmicu proslavljajući ga. Angelo je vrlo sličan meni jer ozbiljno shvaćam proslave svojih rođendana."

"Mislim da svako treba tako tretirati sebe i svoj rođendan", zaključila je talentirana pjevačica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije