Zvijezdu filma “Oppenheimer” mnogi smatraju ludim zbog ove odluke

2
Radiosarajevo.ba
Zvijezdu filma “Oppenheimer” mnogi smatraju ludim zbog ove odluke
Foto: EPA - EFE / Cillian Murphy

Zvijezda filma "Oppenheimer" Cillian Murphy (47) svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, a ranije je priznao kako "mrzi slavu i bogatstvo" te da sanja o danu u kojem će ta dva aspekta njegova života biti potpuno odvojena, piše The Mirror.

On je gotovo 20 godina u braku s Yvonne McGuinness i imaju dvoje djece.

Žive u kuću u južnom Dublinu u kojoj nema WiFi, a glumac je jednom prilikom objasnio zašto je odlučio uskratiti internet svojoj djeci i zašto ne voli mobilne telefone.

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

"Vrlo je složeno vrijeme odrastanja, stvari se mijenjaju jako velikom brzinom. Svi smo svjesni učinka interneta i života na mreži. Čini mi se kao da djeca žive unutar tih uređaja", pojasnio je Cullian Murphy.

Cillian je govorio o tome kako se nosi s bogatstvom, rekavši:

Povratak 'Peaky Blindersa': Kultna serija stiže na filmsko platno

Povratak 'Peaky Blindersa': Kultna serija stiže na filmsko platno

"Zaista sam sretan. Ponekad se osjećam posramljeno. Ja sam samo glumac. Postoje doktori i medicinske sestre i mnogi drugi ljudi koji rade razne poslove.

Mučim se s time. Mislim, glumci su preplaćeni! Lijepo je kad si dobro plaćen, kad si mlad i pobjegneš od besparice, ali odmah mi se javlja katolička krivnja. Mislim da ne zaslužujem ovakvo bogatstvo.".

Inače, irski glumac je navodno samo za svoju ulogu u Oppenheimeru zaradio između 5-10.000.000 dolara (4,6 - 9,3 miliona eura), prenosi 24sata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije