"Kraljica!": Svi komentiraju djevojku koja je prevodila Rihannin nastup na znakovni jezik

0
Radiosarajevo.ba
"Kraljica!": Svi komentiraju djevojku koja je prevodila Rihannin nastup na znakovni jezik
Radiosarajevo.ba / Justine Miles; Rihanna

Na društvenim mrežama viralan je video Rihanninog nastupa na poluvremenu Super Bowla, ali čini se da je pjevačici skoro svu pažnju "ukrala" Justine Miles, tumačica znakovnog jezika.

Rihanna je izašla na teren za nastup u poluvremenu Super Bowla, ali je još jedna izvođačica koja je stajala u blizini privukla ogromnu pažnju — prevoditeljica znakovnog jezika Justine Miles.

Obožavatelji su bili oduševljeni njenom energičnom interpretacijom Rihanninih stihova na američki znakovni jezik, te je video vrlo brzo izazvao ogromnu pažnju na društvenim mrežama.

Majka koja tuče bebu slala stravične prijetnje: 'Onesvijestila sam je! Sad se svetim'

Majka koja tuče bebu slala stravične prijetnje: 'Onesvijestila sam je! Sad se svetim'

"Kraljica" - nižu se komentari jedan za drugim, a mnogi poručuju kako su više uživali u njenom "nastupu", nego u Rihanninom.

Miles, koja je nagluha, postala je viralna na TikToku zbog interpretacije drugih popularnih pjesama na znakovni jezik. Porijeklom je iz Philadelphije, završila je srednju školu za gluhe Washingtonu, a sada studira zdravstvenu njegu u Marylandu, piše Buka.

Također je bila u timu SAD-a na Olimpijskim igrama gluhih, sportskom takmičenju za gluhe i nagluhe sportiste, gdje je osvojila srebro kao dio ženskog štafetnog tima 4x100 tokom igara 2021-2022. godine

Miles ima iskustva sa interpretacijom na znakovni jezik tokom nastupa uživo i već je nastupala na mnogim koncertima. Ne samo da je nastupila tokom poluvremena na Super Bowlu, nego je nastupila i prije utakmice, tokom izvedbe Lift Every Voice and Sing, poznate kao crnačka himna, koju je izvela Sheryl Lee Ralph.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije