Šta se dogodilo s Alyson Hannigan - Lily iz serije 'How I Met Your Mother'?

0
Radiosarajevo.ba
Šta se dogodilo s Alyson Hannigan - Lily iz serije 'How I Met Your Mother'?
Foto: Shutterstock / Alyson Hannigan sa suprugom Alexisom Denisofom

Alyson Hannigan je većini poznata po ulozi Willow u kultnoj seriji Buffy, the Vampire Slayer, dok će obožavatelji tinejdžerskih komedija prepoznati da je glumila i Michelle Flaherty u American Pie.

Ipak, većina ljudi će pamtiti glumicu kao Lily Aldrin u seriji How I Met Your Mother. No, nakon svih uspješnih projekata, kao da se glumici "izgubio trag". 

Šta Alyson Hannigan radi danas? U posljednjih nekoliko godina doznaje se da se Alyson Hannigan udaljila od glume kako bi se fokusirala na sasvim drugačiju karijeru: nekretnine. 

Nesreća u rudniku Mramor: Rudar zatrpan, spasioci pokušavaju doći do njega

Nesreća u rudniku Mramor: Rudar zatrpan, spasioci pokušavaju doći do njega

U svom novom poslu, Alyson kupuje, prodaje i iznajmljuje luksuzne nekretnine na mjestima poput Los Angelesa, Santa Monice i Atlante. Zajedno sa suprugom Alexisom Denisofom kupila je luksuznu nekretninu u četvrti Encino u Los Angelesu, poznatu kao Sherman Residency, 2016.

Prema Los Angeles Timesu, par je kuću kupio za 8 miliona dolara, a prodali su je za 16 miliona dolara! Hannigan je također smanjila svoj radni teret kao glumica kako bi mogla provoditi više vremena sa svojim kćerima: Satyanom (2009) i Keevom Jane (2012), obje iz braka s Alexisom Denisofom.

Međutim, Alyson Hannigan nije u potpunosti bila odsutna s ekrana. Od 2016. godine vodila je emisiju Penn & Teller: Fool Us s Jonathanom Rossom. To je TV produkcija u kojoj skupina mađioničara pokušava zavarati komičare Penna i Teller sa svojim trikovima i čarolijama. 

Osim TV čari i nekretnina, Alyson Hannigan radi na novom filmu: Dodie & Cheryl Get Hitched. Tamo glumi Cheryl, ženu koja želi oženiti svoju djevojku Dodie (Mira Sorvino), ali će se morati nositi s vlastitim sumnjama o homoseksualnom braku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije