Sandra Bullock i Nicole Kidman ponovo kao sestre vještice

0
Radiosarajevo.ba
Sandra Bullock i Nicole Kidman ponovo kao sestre vještice
Foto: IMDb / Bullock i Kidman u filmu "Praktična magija"

Nakon 26 godina, studio Warner Bros. najavio je nastavak kultne romantične drame Praktična magija (Practical Magic), u kojoj su glavne uloge igrale Sandra Bullock i Nicole Kidman, a koje su trenutno u pregovorima da se pojave u novom filmu, prenosi Variety.

Slavne glumice su u ostvarenju iz 1998. godine igrale sestre Sally (Bullock) i Gillian (Kidman) Owens, čija se porodica vjekovima bavi magijom i uspjela je da preživi lov na vještice. Obje pokušavaju da žive normalne živote i pronađu ljubav, ali u tome ih sprječava kletva koja je bačena na njihovu porodicu. Naime, svaki muškarac koji se zaljubi u članicu porodice Owens umrijet će prerano.

Uprkos kletvi, Sally se udala i ima dvije kćerke, ali je njen muž poginuo u saobraćajnoj nesreći. Ona je ostala da živi u malom gradu u kojem je odrastala uz svoju sestru i tetke koje su vještice. Gillian, koja je bila željna pustolovina, napustila je gradić čim joj se pružila prilika.

Pucnjava na Baščaršiji: Policija sinoć bila na terenu, ima ranjenih?

Pucnjava na Baščaršiji: Policija sinoć bila na terenu, ima ranjenih?

Iako su se sestre s godinama razišle, obećale su da će uvijek biti tu jedna za drugu. Nakon što Gillian završi u vezi s opasnim zlostavljačem, njih dvije ponovo udružuju snage kako bi ga se riješile.

Film je snimljen prema istoimenom romanu spisateljice Alice Hoffman.

Warner Bros. je potvrdio de će Sandra Bullock i Nicole Kidman raditi kao producentice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije