Dwayne Johnson pokazao gadnu povredu koju je zadobio tokom snimanja filma

0
Radiosarajevo.ba
Dwayne Johnson pokazao gadnu povredu koju je zadobio tokom snimanja filma
Foto: EPA - EFE / Dwayne Johnson

Dwayne "The Rock" Johnson gadno je povrijedio lakat tokom snimanja.

Trenutno snima The Smashing Machine - biografski film o bivšoj UFC-ovoj zvijezdi, Marku Kerru. Johnson je u utorak, 11. juna na društvenim mrežama pokazao ružnu povredu lakta.

Holivudska zvijezda (52) i legenda profesionalnog WWE hrvanja ostaje dobro raspoložen u video isječku te se smije povredi kao nečemu normalnom, to jednostavno ide uz opis radnog mjesta.

Danas u Sarajevu protesti za ubijenog psa Medu: Jasni zahtjevi za nadležne institucije

Danas u Sarajevu protesti za ubijenog psa Medu: Jasni zahtjevi za nadležne institucije

"Snimam film nazvan The Smashing Machine, a kad ti se film zove Smashing Machine, znači da ćeš biti malo 'smashed' (zgnječen)", rekao je Johnson u šali. "Pogledajte samo ovu nakupinu. Izgleda kao da imam dinju na laktu. Dobro sam se povrijedio danas na setu."

"Možda postoji i oštećenje mekog tkiva. Puno je tekućine, vidjet ćemo. Prvo moram izbaciti tu tekućinu prije nego što napravim MRI."

Johnson nije spomenuo kako se tačno povrijedio.

The Smashing Machine govori o priči Marka Kerra, prvaka koledž hrvanja koji je postao zvijezda u svijetu mješovitih borilačkih vještina. Kerr je osvojio dva UFC turnira u teškoj kategoriji u ranim danima te organizacije te je kasnije postao istaknuti borac u japanskoj PRIDE organizaciji.

Za film je predviđeno je da izađe u kinima ovog decembra, piše FS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije