Stephen King pohvalio trenutno najgledaniji film na Netflixu: "Prilično je dobar"

2
Radiosarajevo.ba
Stephen King pohvalio trenutno najgledaniji film na Netflixu: "Prilično je dobar"
Foto: EPA - EFE / Stephen King

Slavni pisac horora, Stephen King, na svojim društvenim mrežama često komentariše i dijeli mišljenje o drugim filmovima i serijama koji nisu nužno povezani uz adaptaciju njegovih djela.

Tako je na X-u komentarisao i trenutno najgledaniji film na Netflixu - francuski triler pod nazivom Under Paris.

Iako ovaj film na Rotten Tomatoesu ima samo 34 posto pozitivnih ocjena od publike, čini se da se svidio poznatom književniku.

Hadžije iz BiH pristižu  u Medinu: Posjetili  Poslanikovu džamiju i Revdu

Hadžije iz BiH pristižu u Medinu: Posjetili Poslanikovu džamiju i Revdu

King je u objavi na X-u otkrio kako je očekivao da će ovaj film biti neka smiješna parodija, ali to na kraju nije bio.

"Mislio sam da će Under Paris biti šaljiv film, poput Sharknadoa, ali Twitter me uvjerio da ga pogledam i stvarno je prilično dobar. Posljednjih 25 minuta bilo je nevjerovatno", napisao je King.

Radnja filma Under Paris smještena u ljeto 2024. godine, kada je Pariz prvi put domaćin Svjetskog prvenstva u triatlonu u Seini.

Sophia (Berenice Bejo) je mlada naučnica koja od mladog ekološkog aktivista Mikea saznaje da veliki i agresivni morski pas pliva u rijeci. Kako bi izbjegli krvoproliće u samom srcu grada, nemaju drugog izbora nego udružiti snage s Adilom, policijskim zapovjednikom, kako bi riješili problem.

U filmu glume Nassim Lyes, Lea Leviant, Inaki Lartigue i Jose Antonio Pedrosa Moreno. Reditelj je Xavier Gens koji je scenarij napisao s Yaelom Langmannom, Yannickom Dahanom i Maud Heywang, a producent filma je Nicolas Massart.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije