Objavljen trailer za jednu od Netflixovih najskupljih serija svih vremena

0
Radiosarajevo.ba
Objavljen trailer za jednu od Netflixovih najskupljih serija svih vremena
Foto: Netflix / Zvjezdanu postavu predvodi Eiza Gonzalez

Netflix je objavio trailer za nadolazeću naučno-fantastičnu seriju 3 Body Problem, koju su kreirali tvorci Igre prijestolja, David Benioff i D.B. Weiss, te Alexander Woo, koji je radio na seriji True Blood.

Serija 3 Body Problem je adaptacija popularnog romana koji je napisao Liu Cixin.

Priča prati astrofizičarku Ye Wenjie, čiji je otac ubijen tokom Kineske kulturne revolucije. Godinama kasnije, Wenjie je regrutirana u vojsku i dio je tajne misije čiji je cilj uspostavljanje kontakta s izvanzemaljcima. Ogorčena zbog stanja u kojem se nalazi svijet, Wenjie donosi drastičnu odluku zbog koje se naučnici u budućnosti bore za spas čovječanstva.

Sramotne izjave: Ambasador Izraela u Srbiji negirao genocid u Srebrenici

Sramotne izjave: Ambasador Izraela u Srbiji negirao genocid u Srebrenici

Zvjezdanu postavu serije čine Eiza Gonzalez, Liam Cunningham, John Bradley, Tsai Chin, Benedict Wong, Saamer Usmani, Jess Hong, Jovan Adepo i Sea Shimooka.

Prema časopisu Esquire, budžet za 3 Body Problem iznosio je oko 25 miliona dolara (44,67 miliona KM) po epizodi, što je čini jednom od najskupljih Netflixovih serija svih vremena. Serija se snimala u Kini i u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Serija 3 Body Problem imat će premijeru na Netflixu 21. marta ove godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije