Mourinho: 'Na Netflix stiže serija o meni, vidjet ćete da sam potpuno lud'

0
Radiosarajevo.ba
Mourinho: 'Na Netflix stiže serija o meni, vidjet ćete da sam potpuno lud'
Foto: EPA / Jose Mourinho

Jose Mourinho je negirao da pregovara s Newcastleom, rekao da ne smatra da Roma iza njegovih leđa traži novog trenera, otkrio da nije siguran je li imao ponudu da preuzme reprezentaciju Brazila i potvrdio dolazak serije o njemu na Netflix.

"U njoj ćete otkriti da sam potpuno lud", opisao je ono što slijedi.

Portugalski stručnjak je pod ugovorom s Romom samo do kraja sezone, a pregovori o produženju nisu započeli. Iz Rome o tome ne žele govoriti i tvrde da se sve mora riješiti unutar četiri klupska zida.

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Tek nakon toga izaći će u javnost s informacijom. Mourinho se u međuvremenu povezuje s drugim poslovima. Spominjala se mogućnost preuzimanja Newcastleove momčadi, ali i brazilske reprezentacije, piše Sport centar.

"Ne znam je li istina to o Brazilu jer nisam direktno ni s kim razgovarao. Rekao sam svom agentu da ne želim u pregovore sve dok Roma ne odluči ostajem li ili odlazim. Mislim da Roma ne pregovara s drugim trenerima. Za mene je iskrenost najvažnija, a nemam razloga misliti da porodi ca Friedkin nije iskrena. Vjerujem joj u potpunosti", rekao je Mourinho.

Mourinho napušta Romu na kraju sezone

Mourinho napušta Romu na kraju sezone

"Nisam još uvijek potpisao s Romom, ali dao sam riječ klubu. Imao sam ponudu, neću reći od koga, ali rekao sam to u seriji. Htjeli su da prekršim riječ koju sam dao Romi i ja sam to odbio. O ponudama koje dobivam prvo obavijestim predsjednika kluba. Vjerujem u reciprocitet i zato mislim da se i u klubu tako ponašaju prema meni i da je sve o čemu se priča samo u sferi glasina", dodao je.

"Sve to ne znači da me i dalje žele u Romi, ali ne vjerujem da pregovaraju s drugima iza mojih leđa. Reći ću vam zašto i otkriti vam nešto. Sljedeće sedmice započet će emitiranje serije o meni na Netflixu. Ona pokriva cijelu moju karijeru, u njoj su stvari koje nikad nisam nikome rekao. U toj seriji otkrit ćete da sam potpuno lud", zaključio je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije