Nicolas Cage snima nastavak svog slavnog trilera iz 2005. godine

0
Radiosarajevo.ba
Nicolas Cage snima nastavak svog slavnog trilera iz 2005. godine
Foto: IMDb / Scene iz 'Lord of Wara'

Nicolas Cage glumit će u nastavku kriminalističkog trilera Lord of War iz 2005. godine (nazvan Lords of War), gdje će mu se pridružiti Bill Skarsgard, te zvijezda Marvelovog Spider-mana Laura Harried, piše Deadline.

Cage je u pomenutom filmu utjelovio trgovca oružjem Yurija Orlova. Orlov u nastavku sazanje da ima sina Antona (Skarsgard), koji je postao najveći rival svog oca.

Uz prodaju oružja, Anton pokušava okupiti i vojsku plaćenika koji će učestvovati u američkim sukobima na Bliskom istoku.

Nestabilno vrijeme u BiH: Grmljavina, bura i pljuskovi očekuju nas u narednim danima

Nestabilno vrijeme u BiH: Grmljavina, bura i pljuskovi očekuju nas u narednim danima

Priča će biti fokusirana na suparništvo između oca i sina.

Nije poznato koju će ulogu igrati Harrier u filmu, ali Deadline je otkrio da će se Yuri i Anton nadmetati za pažnju iste žene.

Film će režirati Andrew Niccol, reditelj originalnog filma, kojeg također znamo po klasicima kao što su Gattaca, The Truman Show i The Host. Lords of War produciraju Philippe Rousselet i Fabrice Gianfermi.

Iako je Lord of War podijelio kritičare, mnogi su pohvalili film zbog realističnog prikaza trgovine oružjem i smrtonosnih posljedica koje ona nosi. Cage je pokupio i brojne pohvale za svoju harizmatičnu izvedbu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije