Nicolas Cage progovorio o svom djetinjstvu: mislio sam da sam vanzemaljac

0
Radiosarajevo.ba
Nicolas Cage progovorio o svom djetinjstvu: mislio sam da sam vanzemaljac
Foto: Twitter / Nicolas Cage i Laura Dern

Nicolas Cage otkrio je da je kao dijete bio uvjeren da je vanzemaljac. Naime, 58-godišnji glumac rekao je da je bio "šokiran" otkrićem da ima "normalne organe i normalan kostur" kao i svi ostali.

Govoreći za časopis Rampstyle, otvorio se o svom djetinjstvu te rekao da je imao problema u odnosima s ljudima jer je bio "društveno nespretan".

"Otac mi je rekao da se osjećao kao da mi se mora predstaviti jer sam bio takav vanzemaljac", priznao je Cage.

GRAS otkrio na kojoj relaciji će voziti tramvaji uslijed oštećenja mreže

GRAS otkrio na kojoj relaciji će voziti tramvaji uslijed oštećenja mreže

"Bio sam šokiran onog dana kada sam kao dijete otišao u ordinaciju i saznao da imam normalne organe te normalan kostur. Bio sam siguran da sam s drugog planeta." Nicolas je rekao kako ga je njegova "društvena nesnalažljivost" nadahnula da nastavi karijeru glumca, prenosi Jutarnji list.

Uz to što je imao poteškoća u povezivanju s drugim ljudima, David Bowie u flimu "Čovjek koji je pao na Zemlju" ga je motivirao da postane glumac. Cage, ujedno i dobitnik Oscara, tokom godina je dospio na mnoge naslovnice zbog ekscentričnih priča o njegovom životu.

Nicolas se može pohvaliti nizom bizarnih kupnji, uključujući smežurane glave, albino kobre, vrane, egzotična umjetnička djela, navodno ukletu vilu i 276 tisuća dolara vrijednu ukradenu lubanju tiranosaura koju je potom morao vratiti.

Također je kupio zemljište na groblju u New Orleansu 2010. godine kako bi izgradio tri metra visok piramidalni mauzolej koji će biti njegovo posljednje počivalište. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije