Nicolas Cage čeka treće dijete s petom suprugom

1
Radiosarajevo.ba
Nicolas Cage čeka treće dijete s petom suprugom
Foto: EPA-EFE / Nicolas Cage

Nicolas Cage, koji tvrdi kako mu je ovo posljednji brak, sa suprugom očekuje bebu čije ime, čini se, neće biti Superman - napokon.

Iako je jednoga od svojih sinova nazvao prema Supermanu, čini se kako glumac Nicolas Cage odustaje od trenda nazivanja djece prema stripovskim superherojima.

Naime, Cage sa suprugom Riko Shibatom očekuje treće dijete, a par je već odlučio koje će mu ime dati. Glumac već ima dvojicu sinova, tridesetdvogodišnjeg Westona Cagea i sedamnaestogodišnjeg Kal-El Cagea, nazvanoga prema Nicolasovu omiljenom superheroju.

Raiffeisen dobitnik dvije prestižne nagrade za najbolju banku u Bosni i Hercegovini

Raiffeisen dobitnik dvije prestižne nagrade za najbolju banku u Bosni i Hercegovini

Cage je u intervjuu za GQ magazin otkrio kako dijete planira nazvati Akira Francesco ako bude dječak ili Lennon Augie ako bude djevojčica, a riječ je o imenima inspiriranima osobama iz njegove obitelji.

"Augie je bio nadimak mog oca, a moj ujak (redatelj Francis Ford Coppola) odlučio je promijeniti ime u Francesco”, kazao je glumac.

Cage je od prošle godine oženjen za dvadesetosmogodišnju Riko Shibatu s kojom očekuje prvo dijete, a par se upoznao zahvaljujući zajedničkim prijateljima kada je glumac boravio u Japanu, piše Gloria.hr.

Pedesetosmogodišnja zvijezda poznata je po tome što rado ulazi u brakove, a posljednje je "da" rekao u Las Vegasu.

Naime, ranije je bio oženjen za glumicu Patriciju Arquette, Lisu Marie Presley, Alice Kim i Eriku Koike, a brak sa Shibatom mu je peti, a glumac tvrdi da će biti i posljednji.

"Ja sam romantik i kada se zaljubim, želim voljenoj osobi dati sve što imam. To je moj način za izražavanje ljubavi - potvrda da s tom osobom želim provesti cijeli život", priznao je Cage.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije