Pijani glumac Nicolas Cage izbačen iz restorana, mislili da je beskućnik

0
Radiosarajevo.ba
Pijani glumac Nicolas Cage izbačen iz restorana, mislili da je beskućnik
Foto: The Sun / Nicolas Cage

Slavnog glumca Nicolasa Cagea izbacili su prošle sedmice iz jednog restorana u Las Vegasu jer se pijan posvađao s radnicima.

Britanski The Sun javlja kako su radnici restorana mislili da je Cage pijani beskućnik, a svjedoci su ispričali medijima kako je glumac prije svađe pio viski i tekilu.

Objavljena je i snimka, na kojoj se vidi kako Cage na sebi ima crnu majicu, hlače leopard-uzorka, a u jednom je trenutku bio bos.

Od nedjelje novi raspored letenja sa Sarajevskog aerodroma: Uvedeno sedam novih odredišta

Od nedjelje novi raspored letenja sa Sarajevskog aerodroma: Uvedeno sedam novih odredišta

"Bili smo u baru kada smo primijetili svađu između radnika i muškarca za kojeg smo isprva mislili da je beskućnik. Zaista smo se šokirali kada smo shvatili da je to Nicolas Cage. Bio je potpuno pijan i namjerno se upuštao u svađu. Nije mu bilo dobro, a uokolo je hodao bos", ispričali su svjedoci.

Nicolas Cage  - undefined

Foto: The Sun: Nicolas Cage

Ovo nije prvi pijani incident slavnog glumca. U martu 2019. su ga snimili kako viče dok je podnosio u Las Vegasu prijavu za dozvolu za vjenčanje sa četvrtom suprugom Erikom Koike.

Već četiri dana kasnije je tražio poništenje braka braneći se da je bio pod uticajem alkohola i nije znao šta učiniti.

Inače, glumac se u februaru ove godine oženio peti put u Las Vegasu s 30 godina mlađom Rikom Shibatom, a poznat je po svom ekscentričnom ponašanju i nepromišljenoj kupovini zbog čega je skoro bankrotirao. Naime, kupovao je otoke, skupocjene aute i lubanje dinosaura i medvjeda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije