John Wick se vratio! Pogledajte trailer za četvrti nastavak priče o osvetniku koji voli pse

1
Radiosarajevo.ba
John Wick se vratio! Pogledajte trailer za četvrti nastavak priče o osvetniku koji voli pse
Foto: Lionsgate / Keanu Reeves kao John Wick

Nakon zlokobnog videa s odbrojavanjem, na kojem je pješčani sat polako prosipao svoj pijesak tokom 24 sata, prvi trailer za film John Wick: Chapter 4 konačno je objavljen.

Četiri godine nakon izlaska trećeg dijela Johna Wicka - Parabelluma, Keanu Reeves se ponovo vratio kao omiljeni osvetoljubivi elitni ubica koji voli pse.

Priča kreće odmah nakon Parabelluma, gdje je Wick uspio preživjeti postavši "excommunicado" iz kriminalne organizacije poznate kao High Table (visoki stol, op.pr.).

Umrla Fatima, majka lijepe Jasmine, bosanske vile koja je skočila u herojsku smrt

Umrla Fatima, majka lijepe Jasmine, bosanske vile koja je skočila u herojsku smrt

Zvanično je: Bit će i PETI nastavak Johna Wicka

Zvanično je: Bit će i PETI nastavak Johna Wicka

Sada se želi (a šta bi drugo?) osvetiti "Visokom stolu" uz pomoć Bowery Kinga (Laurence Fishburne), koji je imao vlastitih problema s organizacijom.

Osim Reevesa i Fishburnea, u Poglavlju 4 ponovo će se pojaviti Lance Reddick (kao Charon) i Ian McShane (kao Winston).

Novi dodaci glumačkoj postavi uključuju Billa Skarsgarda i legende akcijskih filmova Scotta Adkinsa i Donnieja Yena - Keanu protiv Donnieja Yena? Šta tražiti više od ove akcijske franšize!

Kao i sve prethodne filmove o Johnu Wicku, i Poglavlje 4 je režirao Chad Stahelski, veteran kaskader i koordinator kaskadera, koji je postao odličan redatelj akcijskih filmova.

Joh Wick je franšiza koja je počela 2014. kao relativno mali triler, no postala je omiljena među ljubiteljima akcije zahvaljujući izvanrednoj koreografiji borbe i zamršenoj mitologiji o podzemnom svijetu elitnih ubica. 

John Wick: Chapter 4 trebao bi doći u kina 24. marta 2023. Uskoro stiže i spinoff filma, pod nazivom Ballerina - gdje će se također pojaviti i Keanu Reeves - koji upravo počinje s produkcoijom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije