Matthew Perry šokirao izjavama o Keanu Reevesu: "Zašto je on još uvijek živ"

4
Radiosarajevo.ba
Matthew Perry šokirao izjavama o Keanu Reevesu: "Zašto je on još uvijek živ"
Foto: Instagram / EPA-EFE / Perry uputio bizarne komentare za Reevesa

Američki glumac Matthew Perry, najpoznatiji po ulozi Chandlera Binga u kultnoj seriji Prijatelji, napisao je memoare pod nazivom 'Friends, Lovers and the Big Terrible Thing'.

Knjiga izlazi danas, a dijelovi knjige koji su već 'iscurili' šokirali su brojne fanove.

Između ostaloga, Matthew Perry se dva puta u knjizi zapitao - zbog čega je Keanu Reeves još uvijek živ.

Šokantna saznanja Slobodana Vaskovića: 'Dodik je spreman na incidente i polako odlazi sa scene'

Šokantna saznanja Slobodana Vaskovića: 'Dodik je spreman na incidente i polako odlazi sa scene'

Glumac je, inače, na papir pretočio priču o svojoj teškoj borbi s ovisnosti o alkoholu i drogama te opisuje kako mu je zbog prekomjerne upotrebe narkotika život doslovno visio o niti. Također piše kako je potrošio milione dolara na odvikavanje (navodno je 15 puta bio na rehabilitaciji, na što je potrošio oko 9 miliona dolara), kako mu je debelo crijevo puklo od zloupotreba opioidnih lijekova, kako je završio je u bolnici i dvije sedmice bio u komi, kako je gotovo umro (ljekari su mu davali dva posto da preživi!) te još puno toga.

Međutim, u knjizi otkriva i jednu priličnu bizarnu stvar. Problematična zvijezda snimio je svoj prvi film Jedna noć u životu Jimmyja Reardona 1988. godine s dugogodišnjim najboljim prijateljem Keanu Reevesa, Riverom Phoenixom.

Perry u svojoj knjizi piše o Phoenixovoj smrti od predoziranja (u dobi od 23 godine) 1993. godine: "River je bio prekrasan čovjek iznutra i izvana i previše lijep za ovaj svijet, pokazalo se. Čini se da uvijek padaju doista talentirani dečki. Zašto su originalni mislioci poput Rivera Phoenixa i Heatha Ledgera umrli, a Keanu Reeves još uvijek hoda među nama?". 

I dok cijeli svijet obožava Keanua Reevesa zbog njegove jednostavnosti, dobrote i nesebičnosti, Perry je na još jednom mjestu u knjizi 'okrznuo' kolegu, i to nakon smrti glumca Chrisa Farleya, pšie Miss7.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CXtmJUXp2QP/[/instagram]

Dok se borio s ovisnošću na vrhuncu slave u seriji Prijatelji, glumeći Chandlera Binga, Perry je potpisao ugovor za snimanje komedije Zamalo junaci u kojoj glumi i Farley. Nakon što je Chris Farley umro od predoziranja, Perry je djelovao zbunjeno, ali je opet pomislio da nije pošteno što je Reeves još živ.

"Udario sam rukom po zidu i napravio rupu na zidu svlačionice Jennifer Aniston kad sam saznao", napisao je. "A, Keanu Reeves još uvijek hoda među nama."

Da stvar bude još zanimljivija, Reeves i Perry, prema IMDb-u, nikada nisu zajedno glumili, stoga nije sasvim jasno otkud se stvorila ta Perryjeva mržnja prema jednom od najomiljenijih glumaca današnjice...

Nakon ovih izjava, Perry se u izjavi za magazin People pokušao izviniti. 

Međutim, njegovo izvinjenje još je bizarnije, jer je izjavio ovo: "Zapravo sam veliki fan Keanua. Odabrao sam slučajno ime, moja greška. Izvinjavam se. Trebao sam staviti svoje ime."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije