Bakice rekreirale nastup Rihanne: Osvojile TikTok, a pjevačica im poslala poklon

0
Radiosarajevo.ba
Bakice rekreirale nastup Rihanne: Osvojile TikTok, a pjevačica im poslala poklon
Foto: Arhiv / Rihanna

Uz mnoge oduševljene gledatelje na video koje su objavile bakice u domu penzionera, ni Rihanna nije mogla ostati ravnodušna.

Pjevačka svjetska zvijezda Rihanna (35) iznenadila je bakice u domu penzionera Arcadia Senior Living u Bowling Greenu, u Kentuckyju, SAD. Bakice su rekreirale njezin nastup koji je izvodila na poluvremenu Super Bowla, a video je postao viralan i apsolutni hit na društvenim mrežama, piše 24sata.

Rihanna je oduševila potezom te je starijim gospođama poslala buket od 100 bijelih ruža. Uz cvijeće je napisala i poruku da je njihov nastup 'čudesan'.

Zaokret poljske vanjske politike: Njemačka nije neprijatelj

Zaokret poljske vanjske politike: Njemačka nije neprijatelj

"Bili smo u šoku. Uljepšala nam je dan samim tim što znaju da je pogledala nastup", izjavila je direktorica doma Paige Oakes za BuzzFeed News.

"Cijelo vrijeme samo smo čekali odgovor od Rihanne, ali zapravo nismo mislili da će se to ikad dogoditi jer znamo da je ona zauzeta i nismo uopće znali ni je li vidjela video", rekla je Oakes.

Na videu koji broji više od 30 miliona pregleda na TikToku možemo vidjeti deset starijih žena u bijelim kostimima, baš poput plesača na Super Bowlu. Također, jedna bakica bila je u crvenom kostimu koja je glumila Rihannu, a sve to popratila je remix pjesma Rude Boy.

@arcadiasrlivingbg

Look at us now!! ✨🎤#seniorlivingcommunity #fyp #lookatusnow #viral

♬ Look At Me Now - Dannyice

Prisjetimo se kako je Rihanna oduševila publiku na poluvremenu najgledanijeg sportskog događaja u SAD-u te je napravila pravi spektakl o kojem se priča i danas. Uz sve navedeno, Rihanna je također otkrila da je drugi put trudna te je postala prva milijarderka i trudnica koja je nastupila na takvom događaju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije