Adi Mrgan iz BiH briljirao na Supertalentu: Nevjerovatnom izvedbom osvojio žiri i publiku

3
Radiosarajevo.ba
Adi Mrgan iz BiH briljirao na Supertalentu: Nevjerovatnom izvedbom osvojio žiri i publiku
Foto: Screenshot/TikTok / Adi Mrgan

Dječak Adi Mrgan, svoj strah od javnog nastupa pokušao je prikriti pjesmom, a malo je reći da je osvojio žiri i publiku showa Supertalent.

"Jako sam uzbuđen danas. Imam 12 godina, dolazim iz Bosne i Hercegovine. Sad sam u pubertetu, pa mi je glas ovakav, malo promucam.

Kad pjevam, nemam to. Opušteniji sam kada pjevam. Neki mi kažu da lijepo pjevam, neki mi kažu da ne znam. Ja bi rekao za sebe da sam čovjek iz naroda. Ko pjeva zlo ne misli, najveća podrška su mi moji roditelji.

Dramatičan preokret: Dokumentarac o ratnom Sarajevu 'Kiss the Future' ipak u utrci za Oscara!

Dramatičan preokret: Dokumentarac o ratnom Sarajevu 'Kiss the Future' ipak u utrci za Oscara!

Ja jako volim Supertalent, stalno ga pratim, pa sam odlučio doći i ja, jer mislim da sam i ja supertalent", rekao je Adi Mrgan prije nego što je kročio na pozornicu showa Supertalent i sve osvojio svojim glasom. Otpjevao je pjesmu Ciganin sam, al najlepši. 

"Nevjerovatna jačina, snaga vokala za nekoga tvoje dobi. Jako malo ljudi pjeva na način na koji ti pjevaš, znam da si bio potpuno siguran i da si svjestan koliko si ovo sjajno izveo, svaka čast", komentirala je Maja

"Baš si jako zanimljiv, i karakterno, za tebe bih odmah mogla reći da ćeš biti pjevač u životu", poručila mu je Martina

"Ja mislim da si ti na vrijeme krenuo, i mislim da se baviš s onim s čim bi se trebao baviti, i znam da novac nije važan, ono što se kaže, ali ti ćeš imati jako puno novaca", nasmijao je Fabijan Adija svojim komentarom. 

Adi je, naravno, prošao dalje, piše Showbuzz.

@supertalent

Morate poslušati kako Adi zvuči kada pjeva... 😃 A za to ćemo pričekati nedjelju! 😊 SupertalentHR Supertalent foryou fyp

♬ original sound - Supertalent - Supertalent

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije