Takmičarka (15) oduševila Severinu izvedbom pjesama na hrvatskom Superstaru

0
Radiosarajevo.ba
Takmičarka (15) oduševila Severinu izvedbom pjesama na hrvatskom Superstaru
Foto: RTL / Leona Doknjaš

Djevojčica Leona Doknjaš (15) iz sela Tovarnik nedaleko od Vukovara jedna je od takmičara posljednje audicijske emisije Superstara u Hrvatskoj koji su impresionirali žiri.

Simpatična Leona, žiriju se predstavila sa pjesmom Jedanaest, koju inače pjeva Marija Šerifović, dok je za drugi izbor odabrala pjesmu članice žirija Superstara - Severine Kojić.

Žiri je kupila izvedbom prve pjesme, a posebnu emociju pokazala je i članica žirija - Severina, emocije nije mogla sakriti, oči su joj bile pune suza. 

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

"Voljela bih te slušati. Voljela bih pratiti tvoj rad. Voljela bih da ti, ne znam, Tonči napiše neku pjesmu koja će onako otići s tobom. Meni se ovo jako dopalo, jako mi se sviđa", kazala joj je Severina odmah nakon izvedbe pjesme. 

Član žirija, Filip Miletić, kazao je da djeluje nevjerovatno: "Tako malo biće, mlado, a tako zreo vokal, zrela interpretacija. I za mene, što je jako bitno, komercijalan vokal. To je ono što se traži. Svaka čast".

Leona je dobila četiri DA, a Tonči Huljić je dodao da mu se svidjela njena duboka uživljenost u pjesmama koje je izvela u svom nastupu. 

@superstarcroatia

Leona je otpjevala pjesmu Marije Šerifović '11' 👏 #superstarhr2023 #superstar #rtlhrvatska #voyohr

♬ original sound - SuperStar Croatia - SuperStar Croatia

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije