Emina iz BiH zauzela drugo mjesto na Supertalentu: Rasprave o zasluženoj pobjedi na društvenoj mreži

0
Radiosarajevo.ba
Emina iz BiH zauzela drugo mjesto na Supertalentu: Rasprave o zasluženoj pobjedi na društvenoj mreži
Foto: Printscreen / Emina Bajtarević/Supertalent

Na ovogodišnjem Supertalentu, jedna talentirana umjetnica iz Bosne i Hercegovine, Emina Bajtarević (25), osvojila je srca publike osvojivši drugo mjesto u popularnom takmičenju. Unatoč izuzetnom uspjehu, mnogi na društvenim mrežama izražavaju mišljenje da je Emina zaslužila glavnu nagradu.

Emina je svojim izuzetnim talentom, odnosno umijećem koje je demonstrirala na pozornici Supertalenta, ostavila snažan dojam na žiri i gledatelje. Njena izvedba bila je prepuna strasti, emocija i tehničke preciznosti, zbog čega je zavrijedila veliko priznanje.

Ipak, rasprave na društvenim mrežama ne prestaju. Mnogi su uvjereni da je Emina trebala odnijeti pobjedu, a njena virtuoznost i autentičnost bili su iznad konkurencije.

Napad na Baščaršiji: Žena spriječila džeparoša dok je pozirala za fotografiju

Napad na Baščaršiji: Žena spriječila džeparoša dok je pozirala za fotografiju

Prenosimo samo neke od komentara sa društvene mreže Facebook: "Po meni, definitivno POBEDNICA", "Razocarana sam konačnim izborom. Jedini pravi talent, supertalent je u ovoj sezoni je Emina. Żena je čudo." "Najbolja....moj favorit!!!", "Nije fer što nije pobijedila, tko to još može osim nje, grozno, grozno, ljuta sam ko pas".

Neki komentari izražavaju razočaranje u odluku žirija, tvrdeći da je Emina svojom izvedbom osvojila srca gledatelja te da je bila izrazito bliska pobjedi.

Bosanka Emina Bajtarević osvojila zlatni gumb u Supertalentu: Nastupom oduševila žiri i publiku

Bosanka Emina Bajtarević osvojila zlatni gumb u Supertalentu: Nastupom oduševila žiri i publiku

Uprkos mišljenjima o navodnoj nepravdi, treba napomenuti da je sudbina na talent natjecanjima često predmet subjektivnih ocjena žirija i ukusa publike.

Emina, međutim, bez sumnje, ostavlja neizbrisiv trag u svijetu talenta, a njen drugi plasman svakako ukazuje na veliku umjetničku vrijednost koju posjeduje.

Bosna i Hercegovina ponosno dijeli uspjeh Eminine izvedbe na Supertalentu, a njena priča nastavlja nadahnjivati mlade umjetnike i zaljubljenike u talente širom regije.

Deda dobro pjeva, ali Emina leti visokooo! 👏 Cijeli nastup pogledajte na: bit.ly/Emina_Bajtarević_ST2023_finale

Posted by SUPERTALENT on Sunday, December 24, 2023

U finalnoj noći očarala je žiri i publiku izvedbom poznate pjesme The Phantom Of The Opera. Od audicijskog nastupa Emina plijeni pažnju svojim talentom kad je uz lutku koju je nazvala Deda pokazala iznimne vokalne sposobnosti, a zatim u polufinalu nadogradila nastup dodatkom nane i još jednog glasa.

Podsjetimo, u nedjelju, 24.decembra, održano je finale popularnog hrvatskog showa Supertalent. Prvo mjesto je osvojila Chriztel Renae Aceveda (12) s Filipina. 

Chriztel je već na audiciji pokazala nevjerojatan talent, koji je posebno prepoznala publika u studiju te je nagradila zlatnim tasterom. Za spektakularan finalni nastup odabrala je pjesmu Doris Dragović Molitva, upotpunivši je pjevanjem na hrvatskom i engleskom jeziku.

Ovo nam je svima trebalo: Chriztel anđeoskim glasom poslala predivnu poruku! ❤ Cijeli nastup pogledajte na: bit.ly/Chriztel_Aceveda_ST2023_finale

Posted by SUPERTALENT on Sunday, December 24, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije