Adam Sandler je lutajući astronaut u novom Netflixovom ostvarenju

0
Radiosarajevo.ba
Adam Sandler je lutajući astronaut u novom Netflixovom ostvarenju
Foto: IMDb / Sandler u filmu Spaceman

Netflix je otkrio prvi pogled na svoju predstojeću naučno-fantastičnu dramu Svemirac (Spaceman) u kojoj Adam Sandler glumi astronauta koji luta svemirom.

U teaseru koji traje 25 sekundi, Sandler prelazi šumsku lokaciju na samačkoj istraživačkoj misiji na rubu solarnog sistema.

Mračan glas u pozadini kaže: "Baš kao ti, pobjegao sam sa svoje planete kroz galaksije, kroz crne rupe, kroz vrijeme, i onda sam pronašao... Tebe".

Mladi virtuozi pozivaju na koncert u Zemaljskom muzeju Bosne i Hercegovine

Mladi virtuozi pozivaju na koncert u Zemaljskom muzeju Bosne i Hercegovine

Film stiže na streaming servis 1. marta.

Prema zvaničnom sinopsisu filma s Netflixa, Svemirac prati astronauta koji "shvata da brak koji je ostavio iza sebe možda neće čekati na njega kada se vrati na Zemlju. Očajan da popravi stvari sa svojom suprugom, pomaže mu misteriozno drevno stvorenje koje pronađe skriveno u utrobi svog broda."

Film je zasnovan na naučno-fantastičnom romanu Spaceman of Bohemia od Jaroslava Kalfara, sa Sandlerom u glavnoj ulozi Jakuba i sporednom glumačkom postavom koja uključuje Kerry Mulligan kao Jakubovu zemaljsku suprugu Lenku i Paula Danoa kao misteriozno stvorenje Hanuš, zajedno sa Kunalom Nayyarom, Lenom Olin i Isabellom Rossellini.

Režiser je Johan Renck, koji je režirao hvaljenu HBO mini-seriju Chernobyl.

Svemirac je najnoviji projekat u okviru kontinuiranog partnerstva Netflixa sa Sandlerom, nakon nedavnog uspjeha komedije o odrastanju Nisi pozvana na moju bat micvu (You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah) i animirane muzičke avanture Leo s početka godine, koje su bile dio Netflixovog filmskog rasporeda za 2023. godinu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije