Netflix objavio prvi trailer serije 'Griselda' sa popularnom glumicom: Možete li je prepoznati?

0
Radiosarajevo.ba
Netflix objavio prvi trailer serije 'Griselda' sa popularnom glumicom: Možete li je prepoznati?
Foto: Netflix / Sofia Vergara u seriji 'Griselda'

Bivša zvijezda serije Moderna porodica Sofía Vergara preuzima potpuno drugačiju ulogu u nadolazećoj Netflixovoj seriji Griselda.

Inspirisana životom Griselde Blanco, koja je stvorila jedan od najprofitabilnijih kartela u historiji, Vergara će glumiti uz Alberta Guerru i Christiana Tappana u ovoj limitiranoj seriji.

Daleko od svoje šarmantne, entuzijastične i modne uloge Glorije u Modernoj porodici, Vergara će igrati samu Griseldu u šest epizoda ove Netflix serije, koja je smještena u Miamiju 1970-ih i 1980-ih.

Neka druga vremena: Pogledajte kako je izgledalo Sarajevo 1968. godine

Neka druga vremena: Pogledajte kako je izgledalo Sarajevo 1968. godine

Dijeleći trailer na X, Netflix je objavio: "Kraljica. Inovatorica. Majka. Ubica. Ona je žena od stvarnog značaja."

U vrhuncu svoje mreže tokom 70-ih i 80-ih godina,  koristila je "smrtonosnu kombinaciju neprikrivenog divljaštva i šarma koji su joj pomogli da sjajno balansira između posla i porodice", kako piše u sinopsisu.

Sofia Vergara pokazala kako se zabavlja nakon razvoda

Sofia Vergara pokazala kako se zabavlja nakon razvoda

Kao rezultat svojih vještina, Griselda je postala široko poznata kao "kuma".

Griselda je izvršno producirana od strane tima koji stoji iza serija Narcos i Narcos: Mexico, Erica Newmana i Andrésa Baiza.

Govoreći za Tudum o stvaranju serije, Newman je objasnio da je smatrao Griseldu "fascinantnim likom" od "najranijih dana istraživanja koje je postalo Narcos".

"Nikada nije postojala žena koja je bila blizu postizanja moći, bogatstva i poštovanja kao što je to učinila Griselda. I nijedan trgovac drogom, žena ili muškarac, nije izazvao isti nivo straha", nastavio je Newman.

"Griselda je priča uspona i pada kakvu dosad nismo vidjeli. Uzbudljiva, emotivna, smiješna, zastrašujuća i tragična. Griselda je antiheroj najvišeg reda."

Iako je Vergara uglavnom poznata po komičnim ulogama, Newman ju je opisao kao "snagu prirode" i rekao da nema sumnje da će uspjeti u ulozi.

Rekao je: "Bila je savršena za ulogu ne samo zato što je, poput Griselde, samohrana majka koja je došla u SAD iz Kolumbije bez ičega i izgradila carstvo, već i zato što se od nje nije očekivalo da to učini."

Griselda će biti dostupna za streaming na Netflixu od 25. januara, javlja Unilad.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije