Ruže s Koševa

Elvis J. Kurtović
Ruže s Koševa
Dobro došli u kolumnu u kojoj se obično u ovo doba pozabavimo cvjetanjem ruža u, prema mnogima, jednom od najljepših dijelova Sarajeva - Koševu!

Koševske ljepotice suncem okupane - pogledajte fotogaleriju. 

Naravno, kao i uvijek kada sam ja u pitanju, radi se o prevari!

U pitanju su subliminalne poruke nekadašnjim ljepoticama s Koševa. Nisu obraćale pažnju na mene kad sam bio mali, kad sam bio rock zvijezda one su bile u fazi da se pale na konobare i frizere (konobari i frizeri uvijek su bili najbolji frajeri za većinu sarajevskih koka!)... Odoše one s Koševa, udadoše se za "stranog okupatora ili domaćeg izdajnika"... ali ja ne gubim nadu da će one kad-tad uvidjeti svoju životnu grešku!

Ali... hm... Šta ja mogu da im ponudim???

Pa ovaj...

Ništa osim šetnje Koševom, a kako one nisu nimalo naivne jer ni u prastara vremena nisu prihvatale moje pozive da se malo igramo "doktora" po grmlju, ostaje mi da im šaljem skrivene i subliminalne poruke spotovima poput ovog iz prošlogodišnje kolumne sa ružama, kada sam umjesto klasične fotogalerije napravio spot na divnu staru pjesmu Ruže koju je pjevao Boba Stefanović:

ruze_2015.jpg - Ruže s Koševa

Kontate?

Romantika i ti fazoni...

Skrivena poruka klipova, fotogalerija... je u stilu: djeci više ne trebaš, izvuci kakvu "otpremninu" od muža, firme, države u kojoj sada živiš... ti onda imaš nekakav cash, ja imam nekakav stan na Koševu... ŠTA NAM VIŠE TREBA U ŽIVOTU! :)

Ali nemojte im molim vas pričati o mojim pokvarenim namjerama!

Kako znam da ne čitaju moju kolumnu - pokušavam preko Facebooka i Gagija da ih "lagano načnem".

Koševska raja

S užitkom gledam kako po Facebooku Gagiju lajkaju i hvale ga za inicijativu da se okupljamo i slikamo, ne sluteći da će dobri Gagi, kada bude vrijeme i ja mu kažem, koševskim ljepoticama otkriti "ma Elvis me nagovorio na to" ... :)

Sreća pa one pojma nemaja da ja tjeram sprdnju sa Sarajkama u svojim kolumnicama...

Crnogorke - najbolje žene

jer ne čitaju moje kolumnice! :)

Nešto o modi za kraj

Nemojmo više protiv žena (danas su u pitanju ljepotice s Koševa koje su me ignorirale u mladosti, izbjegavale u srednjem dijelu života, ali bi im ja ipak sve to halalio - ako propalu rock zvijezdu malo "pripaze u starosti")

Evo nešto iz svijeta mode '80-ih.

Montirajući klip mislio sam i na čitateljice - ljubiteljice mode, ali i na svoje čitatelje, koje stalno zanemarujem i ne ulizujem im se fotogalerijama kao što to radim kada u u pitanju plahe i nepristupačne ljepotice s Koševa. :)

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije