Šta će reći Svjetska rukometna federacija? Enis i Milan zaigrali za Goražde

2
Promotivni tekst
Šta će reći Svjetska rukometna federacija? Enis i Milan zaigrali za Goražde
Foto: Bingo / Enis i Milan zaigrali rukomet za Goražde

Poznati glumac Milan Pavlović, koji nikada u svom životu nije bio bliže ulozi pivota nego tog dana, sa Enisom Bešlagićem je u Goraždu po prvi put zaigrao rukomet!

Iako bi mnogi rekli da je za ovaj sport potreban atletski duh, on je pokazao da je sve moguće kada imate šarm, dobru volju i publiku koja vas bodri. Iako mu je želja bila da bude golman, Bingo i Enis omogućili su mu da u našem mjestu bude glavna faca.

Uz gromoglasne aplauze, glumac je na vodio pravi šou: navijao je prvo kao najvatreniji fan, izazivao val(ove) oduševljenja, a u jednom je trenutku preuzeo čak i ulogu vođe navijača.

No, Enis i Milan nisu Bingomobil doveli u Goražde samo da bi zaigrali rukomet (nadležna Disciplinska komisija Svjetske rukometne federacije naknadno će ustanoviti da li je njihov nastup bio po pravilima), već da obraduju kako mlade rukometaše i klub kojem je uručena donacija od 8.000 KM, tako i obične građane.

Građane su oduševili ležerno se šetajući našim mjestom ponosa - Omladinskom ulicom, da bi svoj boravak začinili posjetom marginaliziranoj populaciji pasa u goraždanskom azilu za pse o kojima brinu članovi Udruženja za zaštitu životinja A.R.B.

Takvu radost rijetko gdje je moguće sresti.

Enis je iz Goražda nastavio svoj put obilaska naših mjesta u BiH. Zaustavio se tek da vrati Milana i svrati do Binga da pokupi novu gomilu poklona.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije