Spektakularan meč odigran na Slatini: Enis i Musa dijelili lopte šakom i kapom

1
Radiosarajevo.ba
Spektakularan meč odigran na Slatini: Enis i Musa dijelili lopte šakom i kapom
Foto: Bingo / Enis Bešlagić i Džanan Musa dijelili lopte na Slatini

Šta je to, gdje je to "Naše mjesto", pitanje je koje se postavlja sve češće. Ako je vjerovati onom što vidimo ovih dana, "Naše mjesto" je ondje gdje se Enis Bešlagić pojavi sa svojim Bingomobilom. Naša mjesta su, zapravo, sva ona mjesta radosti, a svakom je zajedničko da ima svoj Bingo.

Kako je prošle godine Enis odlučio živjeti u Bingu, ljudi su dolazili njemu. Ove godine Enis odlazi njima. U šarenom, prepoznatljivom Bingomobilu, vjerujemo da će u narednom periodu obići će brojna mjesta, ali smo sigurni da je jedinstven spektakl bila posjeta igralištu na Slatini.

Na megdan raspoloženoj ekipi Enis je izašao sa svojim gostom, i to kakvim. Mladi košarkaši su bili u šoku kada se u dresu Binga pojavio kao grom iz vedra neba – MVP Džanan Musa.

Tokom vožnje u Bingomobilu, Enis je rekao Musi da je "položio dva dana ranije" kako bi mogao voziti kamion, Džananova očita zabrinutost u očima bila je veća nego kada se onomad susreo oči u oči sa Lebronom Jamesom...

Međutim razigrana dječija ekipa je pomogla Musi da se osveti Enisu za vožnju kamionom i da pobjede u basketu. Činjenica je da se Enis više folirao nego što je imao uspješnih ubačaja, ali ono što je uslijedilo nakon utakmice tuzlanski mališani pamtit će još dugo.

Enis Bešlagić i Džanan Musa dijelili lopte na Slatini
Foto: Bingo: Enis Bešlagić i Džanan Musa dijelili lopte na Slatini

Naime, Enis je djeci dao pola sata da pozovu sve svoje prijatelje koji u tom trenutku nisu bili na igralištu, a onda ih je sve zajedno zasuo kontigent od 300 košarkaških lopti. Pobjednička ekipa – Musina – nagrađena je mobitelima, dok je poražena prošla mnogo, mnogo gore – dobili su istu nagradu!

Basket na igralištu je apsolutno Naše mjesto, gdje su stotine dječaka i djevojčica za samo jedno ljetno popodne stvorili uspomene koje će nositi cijeli život.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije