Robot TC širi svoje poslovanje otvaranjem novog objekta u Busovači

0
Promotivni tekst
Robot TC širi svoje poslovanje otvaranjem novog objekta u Busovači
Foto: A. K. / Radiosarajevo.ba / Novi Robot TC u Busovači

Bosanskohercegovački lanac tržnih centara Robot širi svoje poslovanje na području Srednjobosanskog kantona i upriličeno je svečano otvorenje svoje poslovnice 29.09 u Busovači u ulici Nikole Šubića Zrinjskog bb.

Kupce su dočekale posebno kreirane akcije, sniženja na sve prodajne artikle na svim odjelima, poklon paketi za najvjernije kupce, roštiljada, zabava za najmlađe sa maskotama i mnogobrojnim zanimljivim sadržajima, kao i nagradna igra i koncert.

Prošle godine Robot je proširio svoje prodajne kapacitete na četiri nove lokacije, Bugojno, Kozarska Dubica, Zvornik i Lukavica, a ove godine Busovača. Svečano najavljujemo početkom jedanaestog mjeseca otvaranje još većeg centra u Kiseljaku. Objekat u Busovači izgrađen je po najmodernijim standardima arhitekture i dizajna, prostire se na 4000 metara kvadratnih, a svojim kupcima nudi širok spektar prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, bijele tehnike, kao i mnogobrojne sadržaje uključujući restoran i igraonu. Iz Robota ističu da je ovo 49 poslovnica koja posluje na području Bosne i Hercegovine, a s Kiseljakom bit će zaokružen broj na 50.

"Naša misija i vizija jeste da budemo najbolji tržni centri u BiH, stoga težimo da našim vjernim kupcima ponudimo široki asortiman proizvoda najbolje kvalitete, najniže cijene, kao i najljubazniji pristup naših uposlenika. Dugoročna poslovna strategija kompanije usmjerena je na rast i stabilnost bosanskohercegovačke privrede, a otvaranjem novih objekata dajemo šansu mladim ljudima da svoje karijere grade u domaćoj kompaniji, u našoj zemlji. U svim Robotovim objektima nalaze se proizvodi domaćih proizvođača i poljoprivrednika kojima dajemo priliku da plasiraju svoje proizvode na našim policama. Raduje nas činjenica da s godinama kupci sve više cijene Robotovo zalaganje za jačanje bh privrede i prepoznaju nas kao lidera u sektoru trgovine, a mi se trudimo da opravdamo povjerenje naših vjernih kupaca. te planiramo da naredne godine otvorimo četiri nova objekta širom BiH."

Robot tržni centri uspješno posluju na području BiH više od 27 godina, a prepoznati su među kupcima sa najboljom uslugom i najnižim cijenama.

Generalni slogan 'Mjesto najbolje porodične kupovine' opravdavaju najboljim cijenama koje kreiraju samo za svoje vjerne kupce. Kompanija Robot osim trgovinskog sektora, ulaže i u razvoj i infrastrukturu lokalne zajednice. U julu tekuće godine postali su vlasnici firme 'Banja Kiseljak' u sklopu koje je i Hotel Dalmacija, buduće moderno opremljeno lječilište koje će imati, pored široke ponude medicinskih usluga i liječenje mineralnim vodama, što implicira da će biti jedno od najznačajnijih i najinteresantnijih lječilišta u Evropi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije