Robot organizuje Family day za mališane iz Centra Vladimir Nazor i sve svoje vjerne kupce

0
Promotivni tekst
Robot organizuje Family day za mališane iz Centra Vladimir Nazor i sve svoje vjerne kupce
Foto: Robot / Family Day

Lanac domaćih trgovačkih centara Robot povodom polaska školaraca u novu školsku godinu organizuje Family day u svom objektu u Rajlovcu u petak 1.09. u periodu od 12-17h.

Manifestacija se organizuje za uposlenike Robota i njihove porodice, sve zainteresovane posjetitelje, a posebne nagrade i školski pribor će dobiti djeca iz centra Vladimir Nazor.

Organizacija manifestacije Family day biće obogaćena inovativnim instalacijama i postavkama za fotografisanje za sve naše vjerne posjetitelje svih generacija. Mališani će imati priliku da se druže, igraju i prave nezaboravne fotografije sa Robijem.

Family Day
Foto: Robot / Family Day

Pool party sa Robijem, druženje sa maskotama Mickey i Minnie Mouse, ples i druženje s Mačkom, Klaun koji pravi balone za mališane i mnogi drugi sadržaji i nagrade su sigurno dovoljan motiv da dođete u petak u Rajlovac i provedete divan dan sa porodicom.

Generalni slogan "Vaš u leđa vjetar, Robot tržni centar" opravdavaju i posebne akcijske cijene na ponude iz školskog pribora, namještaja i dječijeg tekstila kreirane samo za vjerne kupce u svih 48 objekata širom Bosne i Hercegovine.

"Naša kompanija svih godina postojanja posluje društveno odgovorno i posebnu pažnju pridajemo socijalno ranjivim kategorijama i svim projektima od društvene važnosti. Naša vizija jeste da stvorimo bolje sutra za sve generacije, a osmijeh i radost mališana je naš najveći uspjeh. Dobro nam došli, čekamo vas sa toplom dobrodošlicom i velikim iznenađenjima", poručuju iz Robota.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije