Poziv na BEKO robnu donaciju Udruženju "Srce za djecu oboljelu od raka u FBiH"

Radiosarajevo.ba
Poziv na BEKO robnu donaciju Udruženju "Srce za djecu oboljelu od raka u FBiH"
Kompanija Beko Vas sa ponosom poziva na događaj u sklopu svoje regionalne turneje „Jedi kao šampion“ u okviru koje kompanija podiže svijest o važnosti zdrave i izbalansirane ishrane.

Beko će ovom prilikom uručiti robnu donaciju Udruženju „Srce za djecu oboljelu od raka u FBiH“ namijenjenu unapređenju rada ovog Udruženje i kvalitetnijem životu stanara njihove Roditeljske kuće, a također će biti organizovane i brojne sportske i kulinarske radionice za sve posjetioce, kao i vrijedne nagrade za publiku, od 14 do 22h. Uručenje donacije će biti u 17h.

Vrijeme: Subota, 30. jun, 2018. godine sa početkom u 17h

Lokacija: plato ispred BBI Centra, Sarajevo 

Na globalnom nivou, naša platforma „Jedi kao šampion“ ima za cilj da skrene pažnju na važnost zdrave ishrane, posebno u okolnostima kada su poremećaji u ishrani kod djece sve veći problem. Naš cilj je da uspostavljanjem zdravih prehrambenih navika stvorimo čvrstu osnovu za djecu da se hrane zdravo i odrastaju zdravi, i ponosni smo što možemo da kažemo da podržavamo porodice u cijelom svijetu kroz veliku ponudu uređaja sa pametnim i korisnim tehnologijama koje olakšavaju pripremu zdrave hrane.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti da podignemo svijest o važnosti zdrave ishrane kod djece.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije