Otvoren novi Omega Beko shop

Promotivni tekst
Otvoren novi Omega Beko shop
Foto: Promo / Omega doo

U srijedu 09.09.2020. godine, Omega d.o.o. otvorila je vrata svog novog Omega Beko shopa u Orašju, na prvom spratu City centra IN Orašje na adresi 14. ulica 97. Ovo je 35-ti Omega Beko shop u BiH.

U znak zahvalnosti, Omega Beko shop Orašje nagradio je prvih 50 kupaca sa vrijednim poklonima, a pripremili su i poseban popust 10 posto za gotovinsko plaćanje do 11.09. na artikle koji nisu u akciji kao i mjesečnu akciju na asortiman ugradbene tehnike „Treća sreća, četvrta još veća a peta najveća“.
Više informacija o trenutnim akcijama u svim Beko shopovima širom BiH možete pogledati na omegashop.ba.

Pored bogatog asortimana BEKO kućanskih uređaja, u ponudi shopa nalazi se veliki izbor Grundig led televizora kao i Tefal, Rowenta i Moulinex aparata. Kupovina u Beko shopu može se obaviti putem brzih beskamatnih kredita do 12 mjeseci za penzionere i zaposlenike firmi, a na sva gotovinska plaćanja kompanija odobrava dodatne popuste. Uz besplatnu dostavu i unošenje aparata u stan, garancija od 5 godina i servisiranje obezbijeđeni su kroz vlastitu servisnu mrežu prodavca.

Kao vodeći samostalni brend u ovom sektoru, Beko obezbjeđuje 5 godina grancije na svu bijelu i ugradbenu tehniku, 3 godine na Grundig TV uređaje i 10 godina na Prosmart inverter motore i kompresore koji su sastavni dijelovi brojnih modela veš mašina, sušilica, mašina za suđe i frižidera.

Beko je oficijelni sponzor fudbalskog kluba „Barcelona“. Saradnja dva velika brenda, vođena zajedničkom vizijom, rezultirala je i pokretanjem globalne inicijative „Jedi kao šampion“ koja ima za cilj da pomogne u rješavanju problema gojaznosti djece, ističući značaj zdrave ishrane i bavljenja sportom.

Omega doo - undefined

Foto: Promo: Omega doo

Posjetioci novootvorenog shopa bili su u prilici vidjeti kako rade Beko blenderi i probati zdrave slastice, juhu i smoothie.

Omega i Beko i u budućnosti nastavljaju promovisati vrhunske vrijednosti koje ih čine posebnim, a to su prije svega kvalitetni premium proizvodi, brze postprodajne usluge kroz vlastitu servisnu mrežu, garancija, kao i besplatna dostava kupljenih proizvoda i unošenje u stan. Hvala svim našim kupcima i partnerima koji su godinama znak našeg uspješnog poslovanja. Vaše povjerenje je nešto što nas svakodnevno gura da budemo još bolji. Radujemo se svakom našem novom zajedničkom uspjehu!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije