Otvoren novi Beko Shop u Cazinu

Sponzorisani tekst
Otvoren novi Beko Shop u Cazinu
Foto: Beko / Beko Shop u Cazinu

Omega d.o.o. otvorila je danas novi ekskluzivni Beko Shop u Cazinu, koji se nalazi u na prvom spratu City Centra Cazin , na adresi Mala Lisa bb, Cazin. Novi Beko Shop se prostire na prodajnoj površini od 280 metara i zapošljava troje mladih osoba.

Pored bogatog asortimana Beko kućanskih uređaja, u ponudi shopa nalazi se veliki izbor Grundig LED televizora kao i Tefal, Rowenta i Moulinex aparata. Kupovina u Beko Shopu može se obaviti putem brzih beskamatnih kredita do 12 mjeseci za penzionere i zaposlenike firmi, a na sva gotovinska plaćanja kompanija odobrava dodatne popuste. Uz besplatnu dostavu i unošenje aparata u stan, garancija od pet godina i servisiranje obezbijeđeni su kroz vlastitu servisnu mrežu prodavca.

U znak zahvalnosti, novi Beko Shop u Cazinu nagrađuje prvih 100 kupaca sa vrijednim poklonima, a u ponudi je i niz drugih akcija.

Mjesec oktobar je u znaku poklona. Uz svaku kupljenu mašinu za suđe Beko kupac dobija na poklon usisivač i poklon paket Finish tableta za suđe. Također u sezoni sušilica, Beko nudi vrhunske sušilice, kondenzacione ili sa toplotnom pumpom; a uz kupovinu sušilica na poklon je Beko usisivač.

Uz kupovinu ugradbenog seta Beko , pećnica i ploča, kupac dobija poklon napu. Kupovina i poklon preko, Beko!

Više informacija o trenutnim akcijama u svim Beko shopovima širom Bosne i Hercegovine možete pogledati na www.omegashop.ba 

Beko Shop u Cazinu - undefined

Foto: Beko: Beko Shop u Cazinu

Kao vodeći samostalni brend u ovom sektoru, Beko obezbjeđuje pet godina garancije na svu bijelu i ugradbenu tehniku, tri godine na Grundig TV uređaje i 10 godina na Prosmart inverter motore i kompresore koji su sastavni dijelovi brojnih modela veš mašina, sušilica, mašina za suđe i frižidera.

Od početka mjeseca oktobra, nude kupcima i mogućnost produžene garancije i to pet godina za kupovinu Grundig UHD televizora do 31.1.2020 godine. Registracija je na www.grundig5.com do 29.02.2020.

Produžena garancija je i za odabrane modele usisivača Beko, također poklon kese za usisivač. Registaracija za produženu garanciju je na www.beko5.com do 29.2.2020.

Svake dvije godine Beko lansira novitete na sva tržišta cijelog svijeta. Ove godine novitet na našem tržištu je parna Beko pećnica, tj. Beko FullSteam tehnologija koja omogućava da hrana fantastično miriše i sačuva sve zdrave sastojke tokom pripreme. Bilo da je u pitanju povrće, meso ili riba, jelo pripremljeno u parnoj pećnici biće savršeno hrskavo spolja i sočno iznutra.

U kategoriji mašina za veš novitet je model sa Beko Air Therapy tehnologijom koja posjeduje program osvježavanja, tj. mogućnost da se jedan kilogram nošene odjeće osvježi i spremi za ponovnu upotrebu za samo 30 minuta. Ovo je moguće zahvaljujući inovativnom sistemu unutar mašine koji uključuje grijač zraka i dodatni ventilator koji ispušta topli zrak u odjeću.

Kada je u pitanju održavanje svježine frižidera, u ponudi su modeli frižidera sa FreshGuard tehnologijom koja sprečava nastanak neugodnih mirisa u frižideru i do 90 posto, kao i EverFresh tehnologija za produženje svježine namirnica. Također, u ovoj kategoriji su predstavljeni i modeli frižidera A++ i A+++ energetskog razreda koji smanjuju potrošnju električne energije i do 45 posto.

Beko je oficijelni sponzor fudbalskog kluba Barcelona.Saradnja dva velika brenda, vođena zajedničkom vizijom, rezultirala je i pokretanjem globalne inicijative Jedi kao šampion koja ima za cilj da pomogne u rješavanju problema gojaznosti djece, ističući značaj zdrave ishrane i bavljenja sportom.

Omega i Beko i u budućnosti nastavljaju promovisati vrhunske vrijednosti koje ih čine posebnim, a to su prije svega kvalitetni Premium proizvodi, brze postprodajne usluge kroz vlastitu servisnu mrežu, garancija, kao i besplatna dostava kupljenih proizvoda i unošenje u stan.

Omega d.o.o. kao ekskluzivni zastupnik za Beko i Grundig u Bosni i Hercegovini je prilikom otvorenja novog shopa u Cazinu uručila donaciju JU Srednja škola Cazin   iz Cazina sa novčanim bonom u vrijednosti od 1.000 maraka kako bi omogućili tehničku podršku u kućanskim aparatima koji su im najpotrebniji u svakodnevnom radu i praksi učenika Ugostiteljske škole.

Beko Shop u Cazinu - undefined

Foto: Beko: Beko Shop u Cazinu

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije