Otvoren novi ekskluzivni Beko shop u Banjoj Luci

Promotivni tekst
Otvoren novi ekskluzivni Beko shop u Banjoj Luci
Foto: Promo / Novi Beko shop u Banjoj Luci

U četvrtak 23. maja 2019. godine, Omega d.o.o. je otvorila novi ekskluzivni Beko shop u Banjoj Luci, koji se nalazi u tržnom centru „Merkator“ Borik.

Novi Beko shop se prostire na prodajnoj površini od 385 m2 i zapošljava pet mladih osoba.

Pored bogatog asortimana Beko kućanskih uređaja, u ponudi shopa nalazi se veliki izbor Grundig led televizora kao i Tefal, Rowenta i Moulinex aparata.

U posebnoj ponudi izdvajaju se Karcher usisivači i perači kao i ponuda laptopa i IT opreme. Kupovina u Beko shopu može se obaviti putem brzih beskamatnih kredita do 12 mjeseci za penzionere i zaposlenike firmi, a na sva gotovinska plaćanja kompanija odobrava dodatne popuste.

Novi Beko shop u Banjoj Luci - undefinedFoto: Promo: Novi Beko shop u Banjoj Luci

Uz besplatnu dostavu i unošenje aparata u stan, garancija od 5 godina i servisiranje obezbijeđeni su kroz vlastitu servisnu mrežu prodavca.

U znak zahvalnosti, novi Beko shop u Banjoj Luci nagrađuje prvih 100 kupaca sa vrijednim poklonima, a u ponudi je i niz drugih akcija koje je moguće pronaći na www.omegashop.ba

Garancija od 5 godina, jaka servisna mreža, pouzdanost, odličan dizajn i kvalitet u izradi te energetska učinkovitost, samo su neki od razloga koji su presudni prilikom odabira Beko kućanskih aparata. Već sedam godina Beko je najbrže rastući brend u Evropi, što ga je pozicioniralo na prvo mjesto u kategoriji velikih samostojećih kućanskih uređaja.

Gledano na svjetskom nivou, Beko je drugi najveći brend bijele tehnike, a prema statistikama, u svijetu se svake dvije sekunde proda po jedan Beko uređaj. Cilj brenda je konstantna težnja za unapređenjem i razvojem proizvoda, te jačanje zadovoljstva korisnika. Tome svjedoči 18 fabrika širom svijeta i 11 centara za istraživanje i razvoj tehnologija sa preko 1.000 stručnjaka posvećenih kreiranju pametnih rješenja koja svakodnevni život čine lakšim.

Novi Beko shop u Banjoj Luci - undefinedFoto: Promo: Novi Beko shop u Banjoj Luci

Beko je oficijelni sponzor fudbalskog kluba „Barcelona“. Kako je najavljeno na zvaničnoj konferenciji za novinare na stadionu „Camp Nou“, Beko novim ugovorom postaje glavni partner i dobija titulu zvaničnog trening partnera FC Barcelona, istovremeno ostajući prvi izbor ovog kluba kada je riječ o bijeloj tehnici.

Saradnja dva velika brenda, vođena zajedničkom vizijom, rezultirala je i pokretanjem globalne inicijative Jedi kao šampion“ koja ima za cilj da pomogne u rješavanju problema gojaznosti djece, ističući značaj zdrave ishrane i bavljenja sportom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije