Od subote 11. novembra u prodaji žuti bingo listići za 5. vanredno kolo TV Binga

0
Promotivni tekst
Od subote 11. novembra u prodaji žuti bingo listići za 5. vanredno kolo TV Binga
Foto: Lutrija BiH / Izvlačenje 5. vanrednog kola igre TV Bingo

Bliži se jedan od najuzbudljivijih trenutaka u godini za sve ljubitelje igara na sreću, a to je izvlačenje brojeva 5. vanrednog kola igre TV Bingo.

Ovo posljednje ovogodišnje vanredno kolo obećava još više uzbuđenja i novčanih dobitaka, a svi ljubitelji igre TV Bingo od subote 11. novembra mogu obezbijediti svoje žute bingo listiće koji će se naći u prodaji na svim uplatno-prodajnim mjestima Lutrije BiH, putem eNovčanika ali i kod ovlaštenih partnera. Cijena žutog bingo listića sa 6 kombinacija iznosi 3,00 KM.

Finalno izvlačenje brojeva realizovati će se u nedjelju 31. decembra u programu Federalne televizije. To znači da će najsretniji igrači dočekati Novu godinu sa velikim osmijehom na licu, osvojivši nevjerovatne novčane dobitke.

Lutrija BiH se pobrinula da ovogodišnje posljednje vanredno kolo igre TV Bingo bude još primamljivije za sve igrače, pripremivši impresivan izbor dobitaka. Pored uobičajenih novčanih dobitaka, Lutrija BiH je pripremila i dodatne, izuzetno primamljive novčane finalne i sedmične dobitke u ukupnom iznosu od 197.000,00 KM.

Lutrija BiH, već dugi niz godina, ostaje neprikosnovena figura u svijetu igara na sreću u Bosni i Hercegovini. Tokom proteklih četiri vanredna kola igre TV Bingo, Lutrija BiH je pokazala svoju velikodušnost i posvećenost pružanju nezaboravnih iskustava igračima. Kroz dodatne novčane dobitke u finalnim izvlačenjima u protekla četiri vanredna kola, Lutrija BiH igračima je podijelila impozantnu sumu novca u iznosu od 349.000,00 KM. To nije sve, kroz semdične novčane dobitke "Sretno Uplatno Mjesto" u proteklim vanrednim kolima u ovoj godini igračima je isplaćeno 207.000,00 KM.

Isplatom dodatnih novčanih dobitaka u iznosu većem od pola miliona konvertibilnih maraka, Lutrija BiH je dokazala svoju predanost pružanju pravih šansi igračima da ostvare snove o velikim dobitcima. Ovaj uspjeh je rezultat pažljivog planiranja, transparentnosti i posvećenosti ovoj igri, što čini Lutriju BiH liderom u Bosni i Hercegovini.

Finalni dobici 5. vanrednog kola TV Bingo

  • 1x15.000,00 KM
  • 6x"Godišnja TV Bingo plata" u vrijednosti od po 12.000,00 KM. Ovaj dobitak se isplaćuje dobitnicima u 12 redovnih rata po 1.000,00 KM.
  • 1x10.000,00 KM
  • 1x8.000,00 KM
  • 1x6.000,00 KM
  • 1x4.000,00 KM

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije