Večeras izvlačenje dobitaka Rođendanskog TV Binga - 72 Godine sreće s Lutrijom Bosne i Hercegovine

0
Promotivni tekst
Večeras izvlačenje dobitaka Rođendanskog TV Binga - 72 Godine sreće s Lutrijom Bosne i Hercegovine
Foto: Lutrija BiH / Rođendanski TV Bingo

Srijeda, 11. oktobar, poseban je dan za sve ljubitelje igara na sreću u Bosni i Hercegovini jer će se obilježiti 72. rođendan Lutrije Bosne i Hercegovine vanrednim izvlačenjem dobitaka Rođendanskog TV Binga.

Rođendanski TV Bingo obećava dobru zabavu ali i šansu za osvajanje dodatnih vrijednih novčanih dobitaka; godišnja TV Bingo plata u iznosu od 1 X 24.000,00 KM i 1 X 12.000,00 KM koja će biti isplaćena u jednakim mjesečnim iznosima, te 1 X 20.000,00 KM, 1 X 15.000,00 KM, 1 X 10.000,00 KM i 1 X 5.000,00 KM.

Izvlačenje brojeva će biti realizirano u srijedu 11. oktobra, u direktnom prenosu u programu Federalne televizije sa početkom u 20:10 sati.

Lutrija Bosne i Hercegovine proslavlja 72. rođendan i ima bogatu tradiciju pružanja šansi za osvajanje dobitaka. Također, kroz svoje društveno-odgovorne aktivnosti kontinuirano doprinosi društvenoj zajednici kroz podršku različitim udruženjima, te podršci sportskim i kulturnim manifestacijama.

Žuti bingo listići u prodaji su danas do 17:00 sati, a mogu se pronaći na svim uplatno-prodajnim mjestima Lutrije Bosne i Hercegovine, kod ovlaštenih zastupnika ali i putem eNovčanika Lutrije Bosne i Hercegovine.

Iz Lutrije Bosne i Hercegovine pozivaju igrače da ne zaborave obezbijediti žute bingo listiće, te da se pripreme za uzbudljivu večer punu iznenađenja i mogućnosti osvajanja vrijednih novčanih dobitaka.

Lutrija Bosne i Hercegovine ne očekuje poklone za svoj rodjendan , već ona pomaže i daruje!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije