Lutrija Bosne i Hercegovine na Sarajevo RunFest-u promoviše zdrav način života

0
Promotivni tekst
Lutrija Bosne i Hercegovine na Sarajevo RunFest-u promoviše zdrav način života
Foto: Lutrija BiH / Lutrija BiH i RunFest

U srcu događanja koji podržavaju zdrav način života i sportski duh je i Lutrija Bosne i Hercegovine koja se sa ponosom pridružuje Sarajevo RunFest-u.

Podrška ovom događaju označava posvećenost promociji fizičke aktivnosti, slijedeći inspiraciju koju je prethodno pružio TV Bingo Family Run. Dok Lutrija Bosne i Hercegovine proslavlja svoj rođendan uz 4. vanredno kolo TV Binga, ove aktivnosti daju još veći značaj proslavi i angažmanu zajednice.

U svijetu gdje je postizanje balansa između poslovnih izazova i održavanja zdravog načina života postalo suštinsko, podrška Lutrije Bosne i Hercegovine Sarajevo RunFest-u ima duboko ukorijenjeno značenje. To potvrđuje posvećenost Lutrije Bosne i Hercegovine događaju koji ne samo da donosi radost, već i potiče na zdrave navike života.

Putovanje za Beč

Kao dodatni podsticaj, Lutrija Bosne i Hercegovine će omogućiti svim učesnicima šansu da osvoje putovanje za Beč. Ova nagrada ne samo da dodaje dodatnu draž događaju, već također pruža snažan poticaj svima da se aktivno uključe u promovisanje dobrih navika života. Ovo putovanje predstavljati će ne samo nagradu za pojedinca, već i inspiraciju za sve da nastave njegovati zdrav način života.

Nagradna igra priređuje se u periodu od 17. augusta do 17. septembra.

Pravo učešća u nagradnoj igri i mogućnost osvajanja nagrada imaju imaju pojedinci koji u periodu od 17. augusta do 11. septembra izvrše potpunu prijavu za jednu od trka koje se održavaju u sklopu "Sarajevo RunFest-a" i preuzmu startni broj. Izvlačenje nagrada će se obaviti nakon održane trke iz posebno pripremljene kutije u kojoj će se nalaziti startni brojevi trkača. Izvlačenje nagrada biti će održano na centralnoj bini ispred Narodnog pozorišta Sarajevo.

Ovaj događaj predstavlja priliku da proslavimo zdravlje, radost i zajedništvo, te da se inspirišemo kako bismo nastavili stvarati korisne navike i divne uspomene.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije