PodCast 'JOKER' Lutrije BiH: Naredno izdanje uz gosta Hadisa Zubanovića

0
Promotivni tekst
PodCast 'JOKER' Lutrije BiH: Naredno izdanje uz gosta Hadisa Zubanovića
Promotivni tekst / Sanjin Latifić i Hadis Zubanović

Zabava, sport i sreća su teme koje se isprepliću u JOKER! PodCastu Lutrije BiH.

Urednik i voditelj PodCasta je Sanjin Latifić i on nas vodi kroz životni put gostiju i analizira aktuelna dešavanja. Pored atraktivnih gostiju i tema, svaka emisija nudi i priliku za osvajanje nagrada ili bonusa na facebook stranici Kladionice Lutrije BiH, ili na eNovčaniku Lutrije BiH.

Prva emisija je već emitovana, a prvi gost je bio uvaženi sportski novinar Anel Džanković. U ovoj emisiji analizirano je stanje u fudbalskoj/nogometnoj Reprezentaciji BiH, Premier ligi BiH, kao i uspjesi naših klubova Željezničar, Sarajevo i Zrinjski. Anel Džanković je pričao o počecima svoje novinarske karijere, o odrastanju u Dubrovniku, amaterskoj "Divljoj ligi" u vaterpolu iz Dubrovnika, i o Hajduku.

Naredna emisija će biti emitovana u ponedjeljak 24. jula, a gost će biti Hadis Zubanović, proslavljeni fudbaler Željezničara, sa kojim ćemo razgovarati o njegovoj fubalskoj i profesionalnoj karijeri, ličnim uspjesima, te i dalje analizirati stanje u Premier ligi BiH.

PodCast JOKER! Možete pratiti na YouTube kanalu: OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije