Do 17. aprila besplatne transakcije putem mobilnog i elektronskog bankarstva

Radiosarajevo.ba
Do 17. aprila besplatne transakcije putem mobilnog i elektronskog bankarstva
Foto: NLB banka / Ilustracija

U skladu s novonastalom situacijom i mjerama prevencije širenja novog soja koronavirusa, NLB Banka d.d. Sarajevo omogućila je svojim klijentima – fizičkim licima, da u periodu od 18. marta do 17. aprila bez naknade vrše sve interne i eksterne naloge putem E-bank i M-bank sistema, saopćeno je iz ove banke.

„U narednih mjesec dana, naši klijenti će moći vršiti sve bankarske transakcije direktno iz svoje kuće, putem mobilnog telefona ili računara i to potpuno besplatno, odnosno bez plaćanja naknade za iste.

Ovim putem želimo da još jednom uputimo molbu svim našim klijentima da djeluju odgovorno prema sebi i drugima. Korištenjem NLB mobilnog i elektronskog bankarstva sve transakcije mogu biti realizirane iz kuće, bez potrebe za dolaskom u poslovnicu Banke'', izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo.

Iz ove banke su poručili da zajedno možemo prevazići sve izazove, ukoliko djelujemo odgovorno i poštujemo preventivne mjere.

"Ostanite u svojim kućama jer su tamo ljudi koji su vam najvažniji. Na raspolaganju smo vam za sve što dolazi na društvenim mrežama, web stranici Banke, e-mailu info@nlb.ba i besplatnom telefonu 0800 22 427", saopćeno je iz NLB Banke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije