Nova specijalna ponuda stambenih kredita NLB Banke

Promotivni tekst
Nova specijalna ponuda stambenih kredita NLB Banke
Promo / Ponuda stambenih kredita NLB Banke

NLB Banka d.d. Sarajevo pripremila je , veoma atraktivnu i do sada najbolju ponudu stambenih hipotekarnih kredita sa brojnim pogodnostima. Radi se o kreditima bez naknade za obradu i vođenje kreditnog računa, sa kamatnom stopom već od 2.75 % (EKS 3%), u iznosima do 300.000 KM i rokom otplate do 25 godina.

''Znamo da je kupovina stana vrlo važna životna odluka i upravo zbog toga stojimo našim klijentima na raspolaganju sa odličnim uslovima finansiranja kupovine i adaptacije njihovog doma, ali i refinansiranja postojećih stambenih kredita. NLB Banka prepoznata je po individualnom pristupu svakom klijentu a s ciljem da naši korisnici usluga   donesu  najbolju odluku Pozivamo klijente  da posjete  naše poslovnice kako bi se  uvjerili  u najbolju  ponudu NLB stambenih kredita do sada. Za sve klijente kojima odobrimo stambeni kredit  a u znak zahvalnosti pripremili smo i prigodan poklon za useljenje '', izjavila je predsjednica Uprave NLB Banke d.d., Sarajevo, Lidija Žigić. 

Iznos kredita može biti uvećan za iznos do 10.000 KM za opremanje vašeg novog stana uz  mogućnost odobravanja grace perioda unutar kojeg se plaća samo kamata a   omogućeno je i  finansiranje i stanova u izgradnji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije