Promocija / Najmoćniji do sada: Huawei Mate Pro 10 stigao na bh. tržište

30. 11. 2017. u 11:18:00 Promotivni tekst

Shares: 0

Kompanije Huawei BiH i BH Telecom sinoć su premijerno u Bosni i Hercegovini, a nakon svjetske premijere u Minhenu, predstavili najnoviji model iz Huawei porodice, Huawei Mate Pro 10.

Ovaj uređaj koristi prvu specifičnu mobilnu umjetnu inteligenciju Neural Network Processing Unit, čime pokreće novu eru pametnih telefona.

"Izuzetno smo ponosni što kompanija Huawei nastavlja svoju tradiciju superiornih performansi, a zahvaljujući tome predstavili smo najmoćniji do sada, Huawei Mate Pro 10. On nije još jedan smartphone, riječ je o uređaju koji prevazilazi sva dosadašnja tehnička dostignuća u svijetu mobilnih telefona i predstavlja besprijekorno inteligentno mobilno iskustvo. Njegova najjača karika je svakako Artificial intelligence, koja uz podršku NPU čipa, optimizira svaki aspekt korištenja pametnog telefona. Osim toga, nastavak suradnje s kompanijom Leica, pruža vam novo iskustvo uživanja i stvaranja najboljih trenutaka i daje 360 razloga da Mate Pro 10 bude vaš izbor", naglasio je Dalibor Ritan, direktor prodaje kompanije Huawei BiH.

Huawei BiH je prilikom lansiranja svog novog modela na bh. tržište ponovo udružio snage sa vodećim telekom operaterom u BiH, stoga će ovaj model biti dostupan u eksluzivnoj ponudi BH Telecoma.   

"Naši korisnici već su navikli da BH Telecom uvijek nudi više i samo najbolje tehnološke inovacije. Huawei Mate Pro 10 je zasigurno jedna od njih. Ovaj pametni uređaj u isto vrijeme utjelovljuje ljepotu, snagu i inovativnost i zaista je sjajan premium smartfon koji će posebno oduševiti tehno entuzijaste koji od telefona zahtjevaju sofisticiranost i jednostavnost uz vrhunske performanse.  Naša kompanija će se pobrinuti da bude dostupan korisnicima, uz mogućnost kupovine na rate, od 12 do 24 mjeseca’" kazao je Duljko Hasić, izvršni direktor za razvoj poslovanja u BH Telecomu.

Tokom večeri, organizirana je i nagradna igra za predstavnike medija, a najsretniji od njih postao je vlasnik novog Huawei Mate Pro 10. Druženje za mnogobrojne zvanice i goste nastavljeno je uz muziku i nastup karizmatične makedonske pjevačice Tijane Dapčević.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA