Velika nagradna igra BBI banke i Mastercarda: Poklon bon k'o bombon

Promotivni tekst
Velika nagradna igra BBI banke i Mastercarda: Poklon bon k'o bombon
BBI Bank / Velika nagradna igra
Bosna Bank International d.d. Sarajevo u saradnji sa kompanijom Mastercard® pokrenula je nagradnu igru “Poklon bon k'o bombon“ za sve korisnike BBI Debit Mastercard® i Gold Debit Mastercard® kartica.

Učešće u nagradnoj igri, koja će trajati od 15. augusta do 15. decembra 2018. godine, mogu uzeti svi korisnici BBI Mastercard® kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske transakcije na prodajnim mjestima u BiH ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 150 KM.

Minimalni iznos pojedinačne transakcije iznosi 15 KM, a veći broj transakcija stvara veću vjerovatnoću dobitka deset mjesečnih nagrada kao i jedne od šest glavnih nagrada.

Glavne nagrade su poklon bon u vrijednosti 7.200 KM kojeg će sretni dobitnik moći iskoristiti na prodajnim mjestima Amko Komerca, zatim poklon bon u vrijednosti 4.800 KM koji će se moći iskoristiti u svim prodajnim mjestima Binga, poklon bon vrijednosti 2.000 KM koji će se moći iskoristiti u prodajnim mjestima u okviru BBI Centra u Sarajevu, te poklon bonovi u vrijednosti od 1.000 KM koje će sretni dobitnici imati priliku iskoristiti na prodajnim mjestima Domod, Imtec i Tehnomag širom BiH.

U periodu od 15. augusta do 15. decembra, svaki mjesec korisnici BBI Debit Mastercard® i Gold Debit Mastercard® kartica će moći osvojiti i vrijedne mjesečne nagrade - poklon bonove vrijednosti 500, 400 i 300 KM koji će se moći iskoristiti na prodajnim mjestima Amko Komerca, Binga, BBI Centra, Domoda, Imteca i Tehnomaga.

Izvlačenje dobitnika mjesečnih nagrada bit će upriličeno svakog zadnjeg četvrtka tekućeg mjeseca za prethodni mjesec, slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, a izvlačenje glavnih nagrada će biti organizovano 10. januara 2019. godine.

Pravila nagradne igre sa svim detaljima o uslovima i nagradnom fondu dostupna su na zvaničnoj web stranici Bosna Bank International d.d. Sarajevo www.bbi.ba, gdje će biti objavljivana i imena svih dobitnika nagrada.

Sva dodatna pitanja o nagradnoj igri „Poklon bon k'o bombon - Mastercard® BBI kartica po Vašoj mjeri“ mogu se uputiti na e-mail adresu info@bbi.ba ili pozivom na besplatnu BBI info liniju na broj 080 020 020 svaki radni dan u periodu od 8 do 16:30 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije