Otvorena poslovnica BBI banke u Stocu

Radiosarajevo.ba
Otvorena poslovnica BBI banke u Stocu
U prisustvu brojnih građana, klijenata i poslovnih partnera danas je u Stocu otvorena podružnica BBI banke.

Novootvorena poslovnica BBI banke savremeni je centar koji zadovoljava sve standarde modernog bankarskog poslovanja.

Ovo je treća poslovna jedinica BBI banke u hercegovačkoj regiji, a 33 u Bosni i Hercegovini i zapošljavat će četiri uposlenika, saopćila je BBI banka.

Kako je kazao predsjednik Uprave BBI banke Amer Bukvić otvaranjem treće poslovnice na području Hercegovine, BBI banka želi biti još bliže svojim klijentima i omogućiti im vrhunski kvalitet usluge.

U Hercegovni smo prisutni od 2007. godine i do sada smo u ovu regiju plasirali više od 170 miliona KM (170.377.176KM). Od toga skoro 140 miliona KM (136.718.033 KM) investirano je u privredu Hercegovine, te oko 34 miliona KM (33.659.143 KM) stanovništvu. Naše strateško opredjeljenje jeste pomoć razvoju privrede BiH putem povoljnih finansijskih linija za mala i srednja preduzeća. Dolaskom u Stolac želimo u fokus staviti razvoj poljoprivrede i turizma. Kako bismo poljoprivrednim proizvođačima koji se bave proizvodnjom hrane otvorili nova tržišta u Sarajevu ćemo krajem septembra organizirati Sarajevo halal sajam koji će, između ostalog, ugostiti velike dobavljače i distributere iz cijelog svijeta. Također, želimo dati podršku razvoju turizma i to je jedna od razvojih šansi ove regije”, kazao je Amer Bukvić, dodajući kako je za podršku razvoju privredi Stoca uključen top menadžment BBI banke.

“Spremni smo za nastavak i unapređenje saradnje sa postojećim klijentima i otvoreni da pružimo punu podršku novim klijentima. Uposlenici BBI banke će učiniti sve da naši klijenti u Stocu uspješno rješavaju sve svoje finansijske potrebe i projekte u BiH i inozemstvu i da partnerstvo sa BBI bankom bude na obostrani uspjeh i zadovoljstvo“, kazao je Bukvić.

U ime građana Stoca dobrodošlicu BBI banci uputio je Zoran Turković kazavši kako će dolazak BBI banke dati značajnu podršku privredi hercegovačke regije.

Otvaranju poslovnice i presjecanju vrpce prisustvovali su brojni istaknuti građani Stoca, između ostalih: Zoran Turković, Salmir Kaplan, Demir Mahmutčehajić i mnogi drugi.

Radno vrijeme poslovnice je od ponedjeljka do petka od 8.00 do 16.00 sati, te subotom od 9.00 do 13.00 sati.

BBI banka djeluje u 33 filijale/poslovnica širom BiH, a u 2018. godini je planiran nastavak širenja mreže.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije