Na jednoj od najpoznatijih lokacija u Bosni i Hercegovini gradi se luksuzni hotel

7
Radiosarajevo.ba
Na jednoj od najpoznatijih lokacija u Bosni i Hercegovini gradi se luksuzni hotel
Foto: Printscreen / Luksuzni hotel na Plavoj vodi

Izgradnja luksuznog hotela na lokaciji nekadašnjeg restorana Plava voda u Travniku u punom je zamahu.
 
Hotel koji je investicija porodice Hadžić iz Travnika, inače vlasnika ćevabdžinice Hari, imat će za cilj spojiti tradiciju i novi moderni izgled, a sve s ciljem obogaćenja ponude vezirskog grada.

Prema saznanjima portala Radiosarajevo.ba riječ je o višemilionskoj porodičnoj investiciji.

"Projekt za izgradnju hotela radio je poznati bosanskohercegovački arhitekta Amir Vuk-Zec iz Studija Zec. Hotel bi trebao imati 28 soba s balkonima, klub za druženje, fitness salu, multifunkcionalnu dvoranu, slatki kutak s tradicionalnim bosanskim kolačima i prodajnom galerijom s bh. suvenirima te brojne druge sadržaje.

Savez kolumnista | Faruk Šehić: Matrix u Beogradu, drugi dio

Savez kolumnista | Faruk Šehić: Matrix u Beogradu, drugi dio

Na potkrovlju objekta bit će smješten spa & wellness centar, bazen i terasa za sunčanje, gdje će svi turisti imati priliku za aktivni odmor nakon obilaska travničkih i vlašićkih atrakcija", dodali su iz porodice Hadžić za portal Radioarajevo.ba.

Izvođač radova je travnička kompanija Vlašić gradnja. Krov radi kompanija Limometal iz Cazina.

Otkrivamo vam kako će izgledati luksuzni hotel na Plavoj vodi:

Sneak peek- Otkrivamo vam kako će izgledati luksuzni hotel na Plavoj vodi!

🔊🎬Sneak peek- Otkrivamo vam kako će izgledati naš luksuzni hotel na Plavoj vodi! ✨Uskoro počinjemo sa radovima✨ ℹ️Jednu od najpoznatijih i omiljenih bh. turističkih atrakcija, čuvenu travničku Plavu vodu, uskoro će dodatno ukrasiti luksuzi hotel, koji će Travničanima, kao i domaćim i stranim turistima ponuditi, pored standardnih i brojne nove sadržaje, koji do sada u ovom gradu nisu zastupljeni. Uspješna priča u ugostiteljstvu se nastavlja, ovoga puta u malo drukčijem smjeru, ali s ciljem unapređenja smještajno-ugostiteljske ponude i obogaćivanja turističkih sadržaja i usluga u gradu Travniku.

Posted by Ćevabdžinica Hari on Saturday, February 20, 2021

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije