Na jednoj od najpoznatijih lokacija u Bosni i Hercegovini gradi se luksuzni hotel

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost1

Kao redovni posjetitelj ovog predivnog mjesta, duboko sam razočarana zbog nedavnih promjena koje su se dogodile. Gradnja hotela na lokaciji restorana Plava voda nije samo uništila njegov prirodni šarm, već je i narušila ekosistem, uzrokujući negativne posljedice po lokalnu floru i faunu. Jedan od najvećih grijeha ove gradnje jest zaklanjanje prirodnog svjetla. To nije samo estetski problem; to ima dublje implikacije na kvalitetu života lokalnog stanovništva i ekosistema. Također, nova struktura remeti harmoniju koju je mjesto nekada imalo s prirodom, čineći ga manje privlačnim za posjetitelje i stanovnike. Što je najgore, ova situacija je još jedan primjer kako investitori, potpomognuti neodgovornom politikom, uništavaju naše prirodne ljepote zarad brze zarade. Ovo nije samo gubitak za nas, već i za buduće generacije koje će biti uskraćene za iskustvo ovog jedinstvenog mjesta.

Nurija

Znaci nakon lasve ide devastacija I to Malo ciste vode Sto je ostalo

Burek

Sramotno je što ovaj portal objavljuje članak koji jasno služi kao promotivni tekst za hotel, dok istovremeno zanemaruje činjenicu da investitor ne samo da uništava prirodnu ljepotu ovog mjesta, već izvodi pravi urbicid... ka Da_se_nadovezem ma njima nije ništa sramotno. Bitna je lova, a pogledaj im i naslova kao mišolovka za čitaoce. Nekad je ovaj portal bio kao normalan a ima par godina da su ga gotovo uništili. Jos da komentari nisu slobodni sumnjm da bi bio uopšte posjećen.

sarajka

***

Zeljanica

hoće li u hotelu prodavati andrićevu "travničku hroniku"?

Guest

Iz protesta neidem vise u Hari. Ima i drugih mjesta, nisu jedini.

mutikaš

sve sami luksuz... Samo grade a ništa ne proizvode.. i ludom sve jasno o čemu je riječ!!! BiH je uostalom ko vešmašina za prvljave pare i mutne poslove nataložene od rata pa na ovamo..

/ Najnovije